banner171

Gönül sofralarında sevgiler kenetleniyor...

Karlıtepe Mahallesi Göçmenler Sokak’ta binlerce vatandaşımızın katılımıyla gerçekleşen Gönül Sofraları Açık Hava İftarında birlik ve beraberliğin en canlı örnekleri sergilendi.

Gönül sofralarında sevgiler kenetleniyor...
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, “Gönül Sofralarımıza gösterilen ilgi bizleri çok mutlu ediyor. Birlik ve beraberliğin en canlı kanıtı olan bu gönül sofraları ilçemizde her zaman daim olsun” dedi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin “Gönül Sofraları” adını verdiği her iftarı vatandaşların geniş katılımıyla geçiyor. Gönül Sofraları Açık Hava (sokak) İftarı bugün de Karlıtepe Mahallesi, Göçmenler Sokak’ta gerçekleşti. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol ve yardımcılarının da hazır bulunduğu sokak iftarında belediye ile vatandaşlar bu anlamlı günü birlik ve beraberlik içinde geçirdi. İftar öncesi yapılan tasavvuf müziği dinletisinden sonra ezanın okunmasıyla binlerce kişi hep birlikte dua ederek iftarlarını açtılar. İftar öncesi vatandaşlara seslenen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, “Gönül Sofralarımıza gösterilen ilgi bizleri çok mutlu ediyor. Birlik ve beraberliğin en canlı kanıtı olan bu gönül sofraları ilçemizde her zaman daim olsun” dedi.

GÖNÜL SOHBETLERİ VE ÇOCUK RAMAZAN EĞLENCELERİ
Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin “Gönül Sohbetleri” adı altında başlattığı, sokak iftarlarının düzenlendiği mahallelerde seçilen bir camide teravih öncesi sohbet programları bu günde Karlıtepe Mahallesi Dörtyol Camii’nde Doç. Dr. Emin Işık tarafından gerçekleştirildi.

Gaziosmanpaşa Belediye Bahçesinde teravih sonrası gerçekleşen açık hava etkinlikleri ise bugün de “Çocuk Ramazan Eğlenceleri” ile devam etti. Etkinlikler çeşitli ramazan eğlenceleri, animasyon ekibi gösterileri, meddah, şişme maskot show ve “Karagöz Oruca Başlıyor” adlı çocuk oyunu ile sürerken, sıcak havalardan bunalan vatandaşlar Hükümet Konağı Meydanı’nda yemek, hediyelik eşya ve çeşitli aktivitelerin yer aldığı osmanlı çinilerinden esinlenilerek kurulan çağdaş standlarda alışveriş yapma fırsatı buldular.

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2013, 10:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153