banner171

GOP Meclisi'nde Servet Tazegül'e ödül verilmesi vardı

Gaziosmanpaşa Belediye Meclisi Ağustos Ayı toplantısını gerçekleştirdi.

GOP Meclisi'nde Servet Tazegül'e  ödül verilmesi vardı
Gaziosmanpaşa Belediye Meclisi Ağustos Ayı Meclis toplantısı 1 saate yakın geç başladı. CHP Grubu son aylarda yaşanan parti içi konularıda değerlendirdiği grup toplantısıda hareketli oldu. Ak Parti gurubunun toplantısı her zamanki yine sarktı. Ak Parti toplantısında da teşkilatla ilgili konularında konuşulduğu, bu yüzden her toplantının uzadığı söyleniyor.
 
Meclis'in gündem dışı konuşma ve önergeler bölümünde CHP adına Mehmet Yüceer'in verdiği güneş enerjisinden faydalanma ve iskan alacakların kamu kurumlarına borçlarını taksitlendirmeleri durumunda kolaylık sağlanması önergeleri başkanlığa havale edildi.
 
Gaziosmanpaşa Meydan'da bulunan Ramazan Satış Alanları ile ilgili olarak açık ihale düzenlendiği; ihaleyi 60.000 TL + KDV ile GOPAŞ'ın aldığı açıklandı.
 
Meclis gündeminde GOP Belediye Spor'un Milli karetecisi Servet Tazegül'e 50.000 TL ödül verilmesi vardı. CHP Meclis Gökhan Kurtuluş, Servet'in bir gazeteye verdiği ropörtajda, Almanya'da yaşadığı, orada çalışmlarını yürüttüğünü açıkladığını ve Gaziosmanpaşa ile pek fazla ilgisinin olmadığını söyledi. Ayrıca Badminton Federasyon yönetimine girmek için, badminton takımı kurulduğunu ve 2008 yılında federasyona GOP Belediyesi'nin sponsor olduğunu söyledi.
 
Bunun üzerine söz alan GOP Belediye Spor Başkanı ve meclis üyesi Murat Yılmazer, Servet'in Gaziosmanpaşa'da, Almanya'da ve Milli Takım'da ayrı ayrı üç hocasının olduğunu, GOP Belediyespor'a geldikten sonra şampiyonluklar yaşadığını, GOP'lu gençlere başarısı ile örnek olduğunu söyledi. Yılmazer, Badminton Federasyonu yönetiminde olduğunu fakat bunun sponsorlukla veya badminton takımını kurmakla ilgisinin olmadığını söyledi.
 
İsmail Şatıroğlu'da Servet'in bazı gazetelerde Gaziosmanpaşa'yı anlattığını söyledi.
gophaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153