banner171

G.O.Paşa'da Kara karşı yoğun önlem...

Gaziosmanpaşa Belediyesi bünyesinde, sabah saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı sebebiyle oluşturulan kriz masası, kar temizleme ekiplerinin 24 saat çalışma düzenine geçmesi kararı aldı. Yardıma ihtiyacı olan vatandaşlar belediyenin 444 0 467 numaralı çağrı merkezi ile iletişime geçebilirler.

G.O.Paşa'da Kara karşı yoğun önlem...
 İlçede alınan tedbirler sonucu, hiçbir sıkıntının yaşanması beklenmiyor. Tüm ana caddelerde ve ilçeyi çevre yollarına bağlayan noktalarda alınan önlemler sonucu yolların tümünde trafik akışının uygun şekilde sürdürülmesi bekleniyor.
 
İstanbul’u sabah saatlerinden itibaren etkisi altına almaya başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle Gaziosmanpaşa Belediyesi bünyesinde kurulu Kriz Masası hummalı bir çalışma başlattı. İlçenin ana caddeleri başta olmak üzere ara sokaklar ve TEM bağlantılı tüm yolların açık olması için kar araçlarıyla çok yönlü çalışmalar yürütülüyor. Tuzlama çalışmaları gün boyunca kesintisiz sürerken Belediye Kriz Masası gece boyunca görev başında olacak. Kar yağışı başladığı andan itibaren Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne ait kar araçları tuzlama çalışmaları yaparken, kar küreme aparatı monte edilmiş 4x4 araçlar ve tuz kamyonları çalışmalarını sürdürüyorlar. Belediye kar yağışının yoğun seyretmesi durumunda kullanılmak üzere 100 ton tuz ve 10 ton kimyasal kar çözücü solüsyonu hazır tutuyor. 
 
Kötü hava şartlarından dolayı yardıma ihtiyacı olabilecek vatandaşlarda unutulmadı ve Poligonda yer alan Spor Tesislerinde evsizler için odalar oluşturuldu. Ekipler gün boyu ve akşam saatlerinde ilçeyi tarayarak dışarıda kalan sahipsiz vatandaşları araçlar eşliğinde tesislere yönlendirecekler. Yardıma ihtiyacı olan vatandaşlar belediyenin 444 0 467 numaralı çağrı merkezi ile iletişime geçebilirler.

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2013, 14:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153