banner171

GOP'ta Atık camlar çöpe değil kumbaraya

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nde geri dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor. Gaziosmanpaşa Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ve Özen Cam işbirliğiyle ilçedeki cam kumbara sayısı arttırıldı.

GOP'ta Atık camlar çöpe değil kumbaraya
 Vatandaşlardan gelen talep üzerine farklı noktalara 10 adet yeni cam kumbarası konuldu. Böylece ilçe genelindeki cam kumbarası sayısı 84’e yükseldi. İlçenin farklı noktalarına yerleştirilen renkli ve renksiz cam şişelerin ayrı toplandığı 500 kg. kapasiteli çevre dostu kumbaralar, geri dönüşüm çalışmaları için büyük önem taşıyor.   
Geri dönüşüm ve çevre duyarlılığını arttırmak için Gaziosmanpaşalıların katkılarını ve katılımlarını beklediklerini belirten Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta “Belediye olarak her türlü geri dönüşüm çalışmasını destekliyor ve öncülük etmek istiyoruz. Bu noktada halkımızın katılımı çok önemli. Halkımızın destek vermediği bir çalışmada başarılı olmamız mümkün değil. Son günlerde vatandaşlarımızın geri dönüşüm konusundaki hassasiyetlerinin ve taleplerinin artıyor olması memnuniyet verici. Vatandaşlarımızdan gelen her talebi değerlendiriyor ve gereğini yapıyoruz. Gaziosmanpaşalıların da desteği ile çevre dostu bir ilçe olacağız” dedi.

Hastaneler, okul bahçeleri, ana arterler, sitelere konulan cam kumbaralardan talep eden vatandaşlar, Gaziosmanpaşa Belediyesi Çağrı Merkezi’ni 444 0 467 numaralı telefondan arayabilir.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2015, 11:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153