banner171

GOP’TAN AFRİKA’YA YARDIM…

Gaziosmanpaşa Belediyesi ilçede kurulu Kızılay şubesi ile birlikte Afrika’ya yardım ulaştırabilmek için bir kampanya başlattı. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, bu mübarek ayda tüm Gaziosmanpaşalıları Afrika’ya yardım kampanyasına katılmaya davet ediyorum” dedi.

GOP’TAN AFRİKA’YA YARDIM…
GOP’TAN AFRİKA’YA YARDIM… 
Hayırsever vatandaşlar kampanyaya katılmak için Ziraat Bankası’nın Türk Kızılayı Gaziosmanpaşa Şubesi’ne ait 5008 nolu hesaba bağış yapılabiliyor.
Gaziosmanpaşa Belediyesi Afrika’da son dönemde yaşanan kuraklık ve neticesindeki açlık tehdidinin açtığı yaraları sarabilmek için Gaziosmanpaşa Kızılay’ı ile birlikte yardım kampanyası başlattı.  Tüm Türkiye’de Kızılay’ın  “Afrika Açlık Çekiyor Türk Kızılay’ı Yardıma Koşuyor” ve “Haydi Türkiye Afrika İçin İyilik Kandillerini Yakalım” sloganlarıyla yürüttüğü kampanyasının Gaziosmanpaşa ayağı niteliğindeki olan yardım için Ziraat Bankası’nın Türk Kızılayı Gaziosmanpaşa Şubesi’ne ait 5008 nolu hesaba bağış yapılabiliyor.
Afrika’da yaşanan drama  tüm dünya ülkelerinin sahip çıkması gerektiğini belirten Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, bu mübarek ayda tüm Gaziosmanpaşalıları Afrika’ya yardıma davet ediyorum” dedi.    

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153