banner171

Hasta ve Yaşlı Bakımı Eğitim Programları Devam Ediyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi, “Hasta ve Yaşlı Bakımı Eğitim Programları” ile iş bulmak isteyenlere desteklerini sürdürüyor. Vatandaşların talepleri doğrultusunda “Evde Hasta Bakımı” işlerinde çalışacak nitelikli eleman açığının giderilmesi de amaçlanıyor.

Hasta ve Yaşlı Bakımı Eğitim Programları Devam Ediyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi işbirliğiyle gerçekleştirilen “Hasta ve Yaşlı Bakımı Eğitim Programları” ile hastanelerde, psikiyatri kliniklerinde ve huzur evlerinde çalışmak isteyen bireylere nitelikli eğitimler veriliyor. Ayrıca evde hasta bakımı ile uğraşan veya uğraşmak isteyen bireylerin daha donanımlı hale gelmesi de amaçlanıyor.

EĞİTİMİ TAMAMLAYANLARA SERTİFİKA VERİLİYOR

Hasta ve Yaşlı Bakımı Eğitim Programları kapsamında; “Enfeksiyonlara Karşı Korunma, Evde Felçli Hasta Bakımı, Yaşlılarda Hafıza Sorunları, Hasta ve Yaşlı Bireylerin Ağız ve Diş Bakımı, Hasta ve Yaşlı Bireylerde Hijyen, Boşaltım, Uyku ve Dinlenme, Hareket ve Kazalardan Korunma, Vücut Isısını Koruma konularında eğitimler veriliyor. Hasta İletişimi, İş Hayatında İletişim, Hasta ve Yaşlı Psikolojisi/Yaklaşım gibi sosyal konularda da destek sağlanıyor. Eğitim programını tamamlayanlara ise Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Yeni Yüzyıl Üniversitesi tarafından katılım sertifikası veriliyor.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2018, 11:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153