banner171

Kamu Kurum ve Kuruluşları İstişare Toplantısı Yapıldı

Gaziosmanpaşa’da hizmet veren kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri Gaziosmanpaşa Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltılı toplantıyla bir araya geldi.

Kamu Kurum ve Kuruluşları İstişare Toplantısı Yapıldı
 Kamu Kurum ve Kuruluşları İstişare Toplantısı’na Kaymakam Yaşar Karadeniz, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Gaziosmanpaşa Başsavcısı Ahmet Akkaya, İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, Belediye Başkan Yardımcıları, ilçede hizmet veren kamu kurum ve kuruluşlarının idarecileri ile muhtarlar katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Hasan Tahsin Usta, ilçe için büyük önem arz eden Kentsel Dönüşümle ilgili bir sunum yaptı. Kentsel Dönüşüm planları ile halkla olan uzlaşma çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Usta, bu konuda kamu kuruluşlarının temsilcilerinin görüşlerinin de kendileri için önem arz ettiğini ifade etti. Kaymakam Yaşar Karadeniz’in konuşmasının ardından ise kamu kuruluşlarının temsilcileri kendileri için önem arz eden konuları dile getirdi. Toplantıda son olarak ilçe muhtarları da mahallelerinin sorunları hakkında bilgi verdi

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2015, 13:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153