banner171

Kas-der GOP Gençlik Kolları Kutlu Doğum Etkinliği Düzenledi!

Kas-der Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları Kutlu Doğum Etkinliği Düzenledi...

Kas-der GOP Gençlik Kolları Kutlu Doğum Etkinliği Düzenledi!
Kas-der Gaziosmanpaşa Gençlik Kollarının Organize Ettiği Kutlu Doğum Programı Gaziosmanpaşa Konferans salonunda binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Düzenlenen program Yeşilpınar Kadir Camii müezzini Hasan Haydaroğlu`nun okuduğu Kuran tilavetiyle başladı. 
Programın açılış konuşmasını yapan Kas-der Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Şabanoğ,selamlama konuşmasından sonra kısa ama manalı ve de duygu dolu bir konuşma yaptı. Hedeflerinin peygamber ahlakına bezenmiş bir gençlik yetiştirmek olduğunu belirterek şunları söyledi.  "Allah nasıl Cahiliye devrini Peygamberiyle Asr-ı Saadete çevirdiyse bizleri de ancak Peygamberin izinden giden bir gençlikle, yüreği peygamber sevdasıyla dolu olan bir nesil ile kurtuluşa erdirecektir" diyen Başkan Şabanoğ,Konuşmasını gençlere "peygamberin izinden gidin, kurtuluşa erersiniz" diyerek noktaladı.
20140207_194610.jpg görüntüleniyor

İlahi ve Kuran-ı Kerim’in okunmasının ardından bir konuşma yapan Yeşilpınar Kadir Camii müezzini; Peygamber efendimizi anmak için buradayız inşallah onu anarken bundan sonra onun yolundan gitmeyi Allah bize nasip etsin diyerek İslam dininin insanlara çok değer verdiğini belirterek insanların dış görüşüne önem vermeyerek ibadet ve takvasına baktığını söyleyerek birçok hadisle örnek vererek bu güzel programda başta KAS-DER geçlik ve Kadıın Kolları olmak üzere emeği geçen herkeze teşekkür etti.

Gaziosmanpaşa Konferans Salonunda Düzenlene Programa ;Gaziosmanpaşa Belediye Başkan  Adayı Hasan Tahsin Usta,Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal,Gaziosmanpaşa Belediye Meclis Başkan Vekili Mahmut Yeter,Eyüp Meclis Üyesi adayı İsmail Selalmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program Sema Grubu ilahiler eşliğinde sahne aldı. Tasavvuf musikisi eşliğinde sahne alan Sema Grubu katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı. Katılımcılar gecenin ziyafetinin ahengine kendisini kaptırarak, sema gösterisini hayranlıkla izlediler. 
20140207_204554.jpg görüntüleniyor
Kas-der Gaziosmanpaşa Gençliği Durmak Bilmiyor

Bir Sonraki Pragramları 8 Mart'ta Lale Düğün Salonunda Pilav Günü yaparak amaçlarının birlik ve beraberlik içinde gençlerin kahve kültüründe uzak, insanlara faydalı bir şekilde hizmet ettirmek isteğini belirterek,programda bulunan Katılımcıları Devat Ettiler...
20140207_210149.jpg görüntüleniyor

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2014, 11:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
musa sakrak
musa sakrak - 10 yıl Önce

baskanimizdan allah razi olsun

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153