banner171

Sinoplular ve sokaktaki vatandaş Usta’yı bağrına bastı

Sinoplular Derneğinin davetini kırmayarak onları ziyaret eden Ak Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta’yı Sinoplular uzun süre bırakmadı.

Sinoplular ve sokaktaki vatandaş Usta’yı bağrına bastı
 Bende dernek başkanıyım…

Sinop Derneğini ziyaretinde STK’lara büyük önem verdiğini belirten Hasan Tahsin Usta şunları söyledi; “STK’lar toplumumuzun dinamikleri ve birlikte hareket ederek topluma faydalı hizmetlerin yerine gelmesini sağlayan önemli kuruluşlardır. Bende uzmanlık alanım olan Kentsel dönüşümle ilgili olarak kurduğum (İstanbul Kentsel Dönüşüm ve İnovasyon Derneği Başkanlığı ile Türk Kızılay’ı Şubesi Başkanlığını yapmakta ve bazı derneklerin yönetim kurulu üyeliğinde bulunmaktayım) Bu derneklerin yönetimlerinde veya üye olarak aralarında bulunmamın nedeni arkadaşlarımla beraber topluma faydalı etkinliklerin içinde yer almayı arzuladığım içindir.

Hasan Tahsin Usta;İlçe de Çalmadık Kapı Bırakmıyor!

Hasan Tahsin Usta;İlçe de Çalmadık Kapı Bırakmıyor!
Hemşeri derneklerinin de çok önemli bir boşluğu doldurduğu ve aynı bölge insanının iyi ve kötü gönlerinde bir araya gelerek üzüntü ve sevinçleri paylaşmalarını sağladığını hepimiz bilmekteyiz. Sinop’lu derneklerin diğer derneklere örnek etkinlik ve faaliyetlerini duymakta ve takdirle izlemekteyiz. Sizlerin Gaziosmanpaşa’mızın, İstanbul’umuzun ve Ülkemizin menfaatleri doğrultusunda birlik e beraberlik içinde harekete edeceğine olan güvencimiz tamdır” dedi.

Ak Parti Gaziosmanpaşa Sahaya İndi...!

Ak Parti Gaziosmanpaşa Sahaya İndi...!
 
Ulaşım sorununu çözmek bizim işimiz…

Hasan Tahsin Usta, beraberinde Ak Parti İlçe Başkanı Şahin Pirdal ve partililerle birlikte Gaziosmanpaşa Müftüsü İsa Gürler ve Gaziosmanpaşa Minibüsçüler Odası Başkanı Mustafa Uzun’u da STK ve Kurum ziyaretleri programı çerçevesinde ziyaret ederek Gaziosmanpaşa ile ilgili öneri ve taleplerini dinledi. Ulaşım ve Dini konularla ilgili düşünce ve projelerini anlattı. Mustafa Uzun’un dile getirdiği ulaşımla ilgili problemleri çözmek üzere yanlış park etmenin önüne geçmekten, yeni güzergâh ve yollara kadar çok önemli projeleri olduğunu anlatan Usta, ulaşım sorunu çözmek bizim uzmanlık alanımıza giriyor dedi.

 Ziyaretten sonra yol boyunca Yüksek Mühendis Hasan Tahsin Usta araçları ile geçen ve yaya gezen vatandaşların sevgi gösterilerine muhatap oldu.    

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2014, 15:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153