banner171

Meclis Üyesi Mehmet Selim Bilmen, Başkan Yardımcısı oldu!

Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Gaziosmanpaşa Belediye Meclis Üyesi Mehmet Selim Bilmen , Başkan Yardımcısı oldu.

Meclis Üyesi Mehmet Selim Bilmen, Başkan Yardımcısı oldu!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta tarafından yapılan görevlendirme ile Belediye Başkan Yardımcılığı görevine Belediye Meclis Üyesi Mehmet Selim Bilmen getirildi.

Mehmet Selim Bilmen Kimdir?

1979 yılında İstanbul`da doğmuştur. 2001 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesinden, 2010 yılında Marmara Üniniversitesi Mali Hukuk Bilim Dalı Yüksek Lisans Programından mezun olmuştur. Halen İstanbul Üniversitesi Maliye Bilim Dalında doktora çalışmalarına devam etmektedir. 2005 yılında Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ünvanını almaya hak kazanmış ve bağımsız olarak özel sektörde Mali Müşavirlik hizmeti vermeye başlamıştır.2002 -2009 yılları arasında Ak Parti İstanbul İl Gençlik Kollarında Yönetim Ve Yürütme Kurulu Üyelikleri yapmıştır. 2009 yılından itibaren İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Gaziosmanpaşa Meclis Üyeliği görevlerini yerine getirmektedir.Bu sürede 2 dönem İstanbul Büyükşehir Belediyesi Encümen Üyeliği,3 Dönem İstanbul Büyükşehir Belediyesi Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliği, 4 dönem Gaziosmanpaşa Belediyesi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanlığı, 5 dönem Gaziosmanpaşa Belediyesi Denetim Komisyonu Başkanlığı, 2 dönem AK Parti Gaziosmanpaşa Belediyesi Meclis Grubu Başkan Vekilliği görevlerini yerine getirmiştir. Evli ve 4 çocuk babasıdır. İyi derecede ingilizce bilmektedir.

Mezun Olduğu Okullar

İstanbul Üniversitesi - İktisat (Lisans)

Marmara Üniversitesi -Maliye (Yüksek Lisans)

İstanbul Üniversitesi - Maliye (Doktora Devam ediyor.)

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2022, 23:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153