banner171

Seçkinler Keçesuyu Tam gaz..

Gaziosmanpaşanın ilk kentsel dönüşüm projesi olan Seçkinler keçesuyu sitesi programlanandan üç ay önce sahiplerine teslim edilecek.

Seçkinler Keçesuyu Tam gaz..
Gaziosmanpaşanın ilk kentsel dönüşüm projesi olan Seçkinler keçesuyu sitesi programlanandan üç ay önce sahiplerine teslim edilecek.

2011 baharında başlanılan Sitenin son betonu dün atıldı.


Binanın kabasının bitmesiyle birlikte ,üst katlardaki eşsiz manzarada ortaya çıktı.Bugün çıktığımız çatıdan Gaziosmanpaşa'nın ve İstanbul'un silüetini görmek mümkün.



bir cephesi Safir'den ,Maslakdaki gökdelenlere , Zorlu'nun binalarına kadar eşsiz istanbul silüeti..



Bir cephede Venezia'dan ,avrupa konutlarına kadar ,Finans kente kadar görünüm.



Üst cephesi tüm gaziosmanpaşa ..



son cephe'de bayrampaşa,500 evler ,küçükköy


Proje hakkında bilgi veren Firma Sahibi Fatih aydemir,proje'de 84 tane 2+1 daire bulunduğunu şu ana kadar satış hedeflerini tutturduklarını ve  satılabilecek daire sayısının 20 civarında kaldığını söyledi.

Fatih aydemir şöyle devam etti

Birinci etap ve ikinci etap satışlarımız tamamlanmış olup , kalan tüm dairelerimiz manzaralıdır.Şu anda sadece 7.kat ve üzerisinde dairelerimiz mevcuttur ve hepsinin önü açık ve manzaralıdır.Önlerinin kapanması mümkün olmayan daireler konumlarına göre değişik yerleri görmektedir.

Kaba işlerimiz bitmiştir.Şu anda ince işlerimiz tüm hızıyla devam etmektedir.20 dairenin alçısı bitmiş olup,elektrik,mekanik,kombi tesisatçılarımız bir yandan çalışmaktadır.

önümüzdeki hafta banyo ve mutfak dolaplarımızın ilk 30 dairesi montaja başlayacaktır.projeyi 30-30-24 olarak 3 etapta bitireceğiz.

Şu anda şantiyemizde , 4 farklı taşeron aynı anda çalışmaktadır.Peyzaj ve bahçe düzenleme işlerimizi ihale ettik şu anda taşeron firmamız bahçe düzenlemesi ve Yüzme havuzunun projelerini tamamlamış ve siparişlerini geçmiştir.

Dış cephemizin betopan uygulaması ise Mart nisan aylarında başlayacaktır.Firma Asansörünü kurmaya başlamıştır.

Seçkinler inşaata güvenen müşterilerimize bir sürpriz yapmayı hedefliyoruz.Taahhütümüz 2013 baharı olmasına rağmen ,teslim tarihini öne çekerek 2012 yılının sonlarında projeyi bitirmeyi hedefliyoruz.

Şirket olarak finansman sorunu yaşamadıklarını belirterek, En yüksek şerefiyeli dairelerin üst katlar olduğunu söyleyen Fatih aydemir,bu daireleri ise dış cephemiz ortaya çıktıktan ve bahçe düzenlemesi bitip ,site kendini gösterdikten sonra satmayı düşündüklerini söyledi.








SEÇKİNLER BARBAROS SİTESİ YAKINDA BAŞLAYACAK.


Hedeflerinin Gaziosmanpaşa'da inşaat kalitesini yükseltmek olduğunu vurgulayan Fatih Aydemir,2.projeleri olan Seçkinler Barbaros sitesinin projelerinin tamamlandığını ve önümüzdeki günlerde ruhsatının çıkmasıyla bahar aylarında başlayabileceklerini söyledi.

SADIK MÜŞTERİ PORTFÖYÜ.

Seçkinler keçesuyu sitesinde de daire alanların önemli kısmının kendilerinden daha önce daire alan müşterileri olduğunu ifade eden , Fatih aydemir." Bizim çok sadık bir müşteri portföyümüz var , bu müşterilerimiz bize güvenmiş , oturmak veya yatırım için daire almış , daha sonra da bu dairelerini oldukça iyi bir fiyata satmışlar.Bu müşterilerimiz bizim tüm projelerimiz izlerler ve imkanları ölçüsünde daire alırlar ve kazanırlar " diyerek bir projemizde 54.000 liradan daire alan bir müşterimiz daha sonra aynı daireyi 184.000 Tl sattı .Bu müşterilerimiz şimdiden barbaros projesinden daire ayırttılar bile " diyerek , kendilerine güvenenlerin her zaman kazandığını vurguladı.

Özel Haber.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153