banner171

Sevgililer Günü Hediyeniz Haşhaşlar'dan

Sevgililer Gününe özel Haşhaşlar Kuyumculuk Mağazaları Gaziosmanpaşa Meydanı ve Bağlarbaşı Caddesi'nde sizleri bekliyor.

Aşkınızı simgeleyen en özel  Sevgililer Günü Hediyelerini Haşhaşlar kuyumculuk'tan bulabilirsiniz. Sevgilinizle aranızdaki bağı simgeleyen pırlanta, safir veya yakuttan oluşan bir yüzük, sevgilinizi özel kılacaktır. Aşkınızı, aşkınız kadar saf güzelliklerle süsleyin.

Haşhaşlar Kuyumculuk'ta 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi alışverişte artış yaşanırken, vatandaşlar baget taşlı yüzüklerin yanı sıra bütçelerine göre altın ürünler, küpe, kolye ve bilekliklere yoğun talep gösteriyor.

Özel kampanyalar  hazırladığını belirten,Haşhaşlar Kuyumculuk sahibi Murat Haşhaş, bu yıl Sevgililer Günü için yoğun talep edilen ürünlerin tektaştan ziyade baget taşlı yüzükler, altın ürünler, küpe, kolye ve bileklikler olduğunu söyledi."Herkesin ulaşabileceği özel takılar hazırladık. Sevgililer Günü kampanyasında 5.000 TL ve üzeri Altınbaş ürünleri alımında Baget Bileklikler hediye ve ayrıca erkeklere özel saat kolleksiyonları mevcut. Ödeme sizteminde kredi kartına taksit imkanı da sunuluyor." dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2022, 17:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153