banner171

Usta müjdeyi açıkladı! Lise son sınıfı öğrencilerine eğitim desteği

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçedeki 3.200 lise son sınıf öğrencisine burs desteği ile birlikte mezuniyet hatırası albümü ve TYT deneme sınavları armağan ediyor. 

Usta müjdeyi açıkladı! Lise son sınıfı öğrencilerine eğitim desteği

4 yıldır öğrencilere nakdi eğitim desteği sunan Gaziosmanpaşa Belediyesi, bu yıl da ilçedeki okullarda eğitim gören lise son sınıf öğrencilerine katkı sağlamaya devam ediyor. Program kapsamında okulları bir bir ziyaret eden Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve ekibi, öğrencilere nakdi desteklerini ulaştırıyor. Ziyaretler sırasında mezuniyet hatırası albümünün çekimleri de yapılıyor. Öğrencilerin; arkadaşları, öğretmenleri ve Başkan Usta ile çekilen fotoğrafları daha sonra bir albüm haline getirilerek, ileriki yıllarda unutulmaz bir anı olarak, öğrencilere armağan ediliyor. Başkan Usta, ayrıca üniversiteye hazırlık sürecindeki adaylara TYT hazırlık seti de hediye ederek, sınavlarda başarı dileklerini iletiyor.

“HEDEFLERİNE ULAŞMALARINI GÖNÜLDEN DİLİYORUM”

Öğrencilerin mezuniyet sevincine ortak olduklarını dile getiren Başkan Usta, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da lise son sınıfı öğrencilerimizin mezuniyet fotoğrafı çekimlerini gerçekleştiriyoruz. Gençlerimizle buluşmak, mezuniyet sevinçlerine ortak olmak bizim için de bambaşka bir heyecan. İnşallah bu pırıl pırıl gençlerimizle üniversite sürecinde de beraber olacağız. Hedeflerine ulaşmalarını gönülden diliyorum” dedi.

Lise son sınıf öğrencisi Mehmet Emin ise, “Belediyemizin böyle bir yardımda bulunması gerçekten çok hoş. Biz öğrencileri düşünmesi, böyle bir maddi yardımda bulunması ve burada birlikte fotoğraf çekilmemiz gerçekten çok güzel bir anı oldu. Bundan dolayı belediye başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153