banner171

Adil Öksüz'ü serbest bırakanlara soruşturma

Darbe gecesi Akıncı Üssü'nde gözaltına alınan FETÖ imamı Adil Öksüz'ü serbest bırakan hakim hakkında soruşturma başlatıldı.

Adil Öksüz'ü serbest bırakanlara soruşturma
 Darbe girişiminin merkez üssü olarak kullanılan Akıncı Hava Üssü'nde, darbe girişiminin başarsız olmasının ardından düzenlenen operasyonda 72 kişi gözaltına alınmıştı.

AKINCI ÜSSÜ'NE UCUZ TARLA BAKMAYA GİTTİM
Gözaltına alınanlardan biri de Adil Öksüz'dü. Adil Öksüz savcılık sorgusunda "Uygun fiyata arazi bakmak için" Akıncı Üssü'ne gittiğini söylemiş, savcı tarafından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevkedilmiş ve hakim tarafından 21 dakikalık mahkeme sonrası serbest barıkılmıştı.

SERBEST BIRAKILDI, POLİS HER YERDE ONU ARIYOR
Adil Öksüz için tekrar yakalama kararı çıkmış ancak Öksüz bulunamamıştı. Güvenlik güçlerinin Adil Öksüz'le ilgili aramaları devam ediyor.

BOZDAĞ: HAKİMLERE SORUŞTURMA AÇILDI
Adalet Bakanı 
Bekir Bozdağ bugün yaptığı açıklamada Adil Öksüz'ü mahkemede serbest bırakan hakime soruşturma açıldığını duyurdu. Bozdağ şunları söyledi:

Adil Öksüz'ü bütün Türkiye arıyor, inşallah kısa sürede güvenlik güçlerimiz onu bulunduğu yerde yakalar ve adalete teslim eder. Adil Öksüz ile ilgili adli süreçte görev yapanlarla alakalı HSYK birmüfettiş eliyle soruşturma başlattı. O devam ediyor, onun sonucuna göre bir karar verilecektir.

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2016, 16:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153