banner171

Ahlaksız Programa Tepki Yağıyor

Norveç devlet televizyonunda yayınlanan ve 8-12 yaş arasındaki çocuklara cinsellik eğitimi vermeyi amaçlayan Newton adlı program, içeriğin hedef kitlesinin yaş ortalamasının çok üstünde olması nedeniyle tepki çekti.

Ahlaksız Programa Tepki Yağıyor

 Norveç devlet televizyonu NRK’da yayınlanmaya başlayan ve LineJansrud’un sunduğu yeni bir program birçok kişinin tepkisini çekti. Zira, 8-12 yaş arasındaki çocuklara cinsellik eğitimi verilen Newton adlı programın içeriğinin, hedef kitlenin çok üstüne hitap ettiği belirtiliyor.

RussiaToday’de yer alan habere göre, maketlerle cinsel ilişkinin anlatıldığı programda, Jansrud, aralarında nasıl öpüşüldüğü, prezervatif kullanımı, orgazm ve boyunda morluk oluşumunun nasıl meydana geldiği gibi konuları anlatıyor. Haftada bir yayınlanan programda yıllar içinde vücuttaki değişimler de ele alınıyor.  Hamile olan ve programda doğumunu da göstermeyi planlayan 29 yaşındaki sunucu, “ ve mastürbasyon gibi konulara değinmeseydik ergenlik hakkındaki programımıza ihanet etmiş olacaktık ” dedi.


EBEVEYNLER TEPKİLİ


Programdaki görsellerin gerçeğe çok yakın olması ve anlatımların detaylı olması nedeniyle veliler programa ve kanala tepki gösteriyor. Programın daha önce bir okuldaki ikinci sınıf öğrencilerine gösterilmesinin ardından velilerin okula birçok şikayet mektubu yazdığı da bilgiler arasında.


Radikal

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2015, 14:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153