banner171

Atatürk Havalimanı haberine yalanlama

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda tüm giriş ve çıkışlar yapılan 'ihbar' nedeniyle kapatıldı iddiası yetkililerce yalanlandı.

Atatürk Havalimanı haberine yalanlama
 İstanbul Atatürk Havalimanı'na tüm giriş ve çıkışların kapatıldığı iddia edildi. Gelen son dakika haberlerine göre, iç ve dış hatlar olmak üzere havaalanın tüm bölgeleri şu an yolculara kapatılmaya başlandı. Ancak ilerleyen dakikalarda bu iddia yetkililerce yalanlandı.

'İHBAR VAR'

Milliyet'in haberine göre gerekçe olarak 'ihbar olduğu' bilgisi verildi. Ancak ihbarın içeriğine ilişkin bilgi verilmedi. Daha sonra bu iddia havalimanı yetkililerince yalanlandı.

İNCELEME BAŞLATILDI


Yaşanan son olaylar sonrası güvenlik önlemlerinin üst düzeye çıkartıldığı Atatürk Havalimanı'nda'Ana Giriş Yol Arama' olarak bilinen ve araçların dikkatlice incelendiği bölgenin trafiğe kapatıldığı yolunda 'SON DAKİKA' olarak yayınlanan internet haberinin aslı olmadığını bildiren yetkililer olayla ilgili olarak incelemenin başlatıldığını söylediler.

DHMİ İSTANBUL BAŞMÜDÜRÜ: HABERLER DOĞRU DEĞİL

Atatürk Havalimanı'na tüm giriş ve çıkışların kapatıldığı yönündeki haberlere ilişkin açıklamada bulunan DHMİ İstanbul Başmüdürü Timur Alp Bayrak da, '8 Ağustos 2016 öğlen saatlerinde bazı basın ve yayın organlarında yayınlanan 'Atatürk Havalimanı'na tüm giriş ve çıkışların kapatıldığı' yolundaki haberler doğru değildir. Havalimanımızdaki yolcu ve uçak operasyonu aksaksız devam etmektedir' dedi.

İSTANBUL VALİSİ DE YALANLADI


İstanbul Valisi Vasip Şahin de konuyla ilgili bir tweet atarak haberin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

İşte o tweet:

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2016, 16:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153