banner171

Ayşe Anne'ye acı haber! Oğlum yüzme bilmez demişti, ölüm haberi geldi

Ermenek'te cansız bedenlerine ulaşılan 8 işçinin kimlikleri belli oldu. O işçilerin arasında'Oğlum yüzme de bilmezdi, suyun içinde ne yaptı?' diyerek tüm Türkiye'yi hüzne boğan Ayşe Gökçe'nin oğlu Tezcan Gökçe de var.

Ayşe Anne'ye acı haber! Oğlum yüzme bilmez demişti, ölüm haberi geldi
 Karaman Ermenek'teki maden faciasında, kömür ocağında mahsur kalan oğlunu günlerce umutla bekleyen Ayşe Gökçe'ye kötü haber geldi. "Oğlum yüzme de bilmezdi, suyun içinde ne yaptı?" diyerek tüm Türkiye'yi ağlatan Ayşe Gökçe'nin oğlu Tezcan Gökçe'nin, cansız bedenlerine ulaşılan 8 işçiden biri olduğu tespit edildi.
Maden ocağında 17 ve 18 Kasım tarihlerinde cansız bedenlerine ulaşılan 8 işçinin, cesetlerinden alınarak helikopterle Ankara'ya gönderilen örnekler, Adli Tıp Kurumu'nda incelendi. Örnekler işçilerin yakınlarından alınan örneklerle karşılaştırıldı. Yapılan DNA testinde 8 işçinin kimlikleri tespit edildi. Faciada hayatını kaybeden isimlerin "Hüsnü Çolak, Hüseyin Çolak, Tezcan Gökçe, Uğur İlhan, İsmail Gürses, Bahri Üzer, Mehmet Tokat ve Osman Çoksöyler" olduğu açıklandı.

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2014, 13:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153