banner171

Başbakan'dan flaş 'paralel' açıklaması!

Başbakan Ahmet Davutoğlu yerel seçim öncesi HDP'nin izlediği politikayı değerlendirirken çarpıcı açıklamalarda bulundu. Davutoğlu 'HDP ile Paralel Yapı arasında irtibat var' dedi.

Başbakan'dan flaş 'paralel' açıklaması!
 24 TV'de Başbakan Özel programında gündeme ilişkin değerlendirme yapan Başbakan Ahmet Davutoğlu HDP ile Paralel Yapı arasında bir ittifak olduğunu söyleyerek; ‘Bugün, HDP'nin yıkıcı siyasetiyle paralel yapı arasında ilişkiler var.’ dedi. 
HDP İLE PARALEL YAPI ARASINDA İRTİBAT VAR

İşte Başbakan'ın konuya ilişkin yaptığı değerlendirme; HDP çift kimlikli siyaset yapıyor. Demirtaş İstanbul'da liberal demokrat, Ağrı'da PKK'nın sözcüsü. Bu ülkede siyaset yapacaklarsa bilsinler ki bu ülkede her santimetrekaresinde güvenlik güçlerimiz görevini yapar ve kimseye hesap sormaz. 

Bundan sonra herhangi bir silahlı grup halka baskı yapmaya kalkarsa gerekli tedbirleri yapmaktan geri durmayız. Bugün, HDP'nin yıkıcı siyasetiyle paralel yapı arasında ilişkiler var. Bundan sonra herhangi bir silahlı grup halka baskı yapmaya kalkarsa gerekli tedbirleri yapmaktan geri durmayız.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2015, 12:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153