banner171

Başbakan'dan New York'ta önemli açıklamalar

Başbakan Ahmet Davutoğlu New York'ta gündeme ilişkin soruları yanıtladı

Başbakan'dan New York'ta önemli açıklamalar
 Başbakan Ahmet Davutoğlu, New York temasları kapsamında basın toplantısı düzenledi.
Başbakan Davutoğlu'nun açıklamasından satır başları:

"Obama ve Putin ile Suriye'deki gelişmeler kapsamında görüşmeler gerçekleştirdik. İkili görüşmeler konusunda mülteciler ve Suriye konusu ana başlık konumuzu oluşturuyor.Türkiye'nin teröre karşı operasyonlarımız konusunda uluslararası desteğin sağlanması konusunda BM zemini önemli bir imkan sağladı.

''HDP SANDIKLARDAN GÜVENSİZLİK DUYUYOR''

Biz her yerde kampanya yapıyoruz. Ama bazı partiler, bazı bölgelerde kampanya yapıyor. Kılıçdaroğlu'nun mektubu olumludur bu noktada.HDP'nin sandık kaygısı, sandıklar konusunda duyduğu güvensizliğin işaretidir. YSK bunu söylüyorsa, buna her parti saygı duymalı. Alınan karar, seçim güvenliği içinde her vatandaşımızın tarafsızlık içinde oyunu kullanabileceği ortamın sağlamasıdır. HDP'nin açıklaması art niyeti ortaya koyuyor. Baskı uygulayabilecekleri bölgelerde sandıkların taşınması, HDP'nin oyunu bozar. Saygı duyması gerekir.

''BİRAZ PROTOKOL BİLEN BUNU MESELE YAPMAZ''

Bayrak konusunu yazanların bunu bilmesi lazım; İran Cumhurbaşkanı olduğu için biz onun mekanını ziyaret ediyoruz. Fransa görüşmesinde de vardı. Bazı görüşmelerde hiç bayrak olmuyor. Biraz protokol bilen bunu mesele yapmaz. Bizim bayrağa saygımızı herkes bilir, ucuz polemik çıkarmak gülünç duruma düşürür insanı."

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2015, 21:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153