banner171

Başbakan'dan sağlık durumu hakkında ilk açıklama

Başbakan hastaneden çıktı. Peki Başbakan Erdoğan'ın sağlık durumu nasıl?

Başbakan'dan sağlık durumu hakkında ilk açıklama
 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, soğuk algınlığı nedeniyle programlarını hafifleterek, evinde dinlenecek. soğuk algınlığı sebebiyle Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, çıkışta gazetecilere açıklamada yaptı. Saat 11.40 gibi hastaneye gelen Erdoğan, 14.00 gibi hastaneden ayrıldı. Erdoğan, rahatsızlığını gribal enfeksiyon olarak açıkladı. 
İŞTE BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN AÇIKLAMASI:

"ELHAMDÜLİLLAH İYİYİM"

Erdoğan şunları söyledi: "Herhalde yoğun tempodan olsun, bir de sıcak soğuk bu hava dengelememizi sağlayamadığımızdan olsun bir gribal enfeksiyon. Bu gribal enfeksiyondan dolayı sesimizde de olumsuz gelişmeler oldu. O yüzden bugünkü programımızı erteleyelim dedik. Bir iki gün istirahat etmemizde fayda var. Elhamdülillah gayet iyiyiz, bir sıkıntı yok. Geçen hafta gruptan sonra meclis önünde aşırı bir soğuk vardı. Orada fotoğraf çektirdik. Zannederim biraz da oradan oldu. Haftasonuna kadar evimde kalacağım."

Bir gazetecinin Erdoğan'ın geçtiğimiz hafta sonu gittiği Siirt'te havanın soğuk olduğunu hatırlatması üzerine Erdoğan, "Siirt'te de, geçen hafta Meclis önünde aşırı bir soğuk vardı Ankara biliyorsunuz. Gruptan sonra çektirdiğimiz resimlerde filan zannediyorum biraz da orada oldu." dedi.

Erdoğan, "Evinizde mi istirahat edeceksiniz" diye sorulması üzerine de "Niyetim öyle." cevabını verdi. Başbakan Erdoğan, daha önceki rahatsızlığı ile ilgisi olup olmadığını sorulması üzerine ise "Onunla alakası yok, hiç yok" dedi.

Açıklaması sırasında Erdoğan'ın yanında kızı Sümeyye Erdoğan ve sağlık Komisyonu Başkanı Cevdet Erdöl de yer aldı.

GAZETECİLERİ ATLATTI

Evinden sivil araçla çıkan Başbakan Erdoğan'ın resmi araç konvoyu da aynı anda Başbakanlık konutuna doğru hareket etti. Gazeteciler resmi konvoyu takibe başladı. Ancak Erdoğan, bindiği sivil araçla gazetecileri atlatarak tedavi için Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geldi.

SAĞLIK BAKANI MÜEZZİNOĞLU YANINDA

sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu da Başbakan Erdoğan'ın durumuyla yakından ilgilenmek üzere hastaneye gelirken, aynı dakikalarda eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın, Başbakan'ın sağlık durumuyla ilgili bilgi aldıktan sonra hastaneden ayrıldı.

BEŞİR ATALAY'DAN AÇIKLAMA

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, sağlık sorunları nedeni ile grup toplantısını iptal eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Atalay, "Başbakanımızın sağlığı çok iyi. Hatta, dün Bakanlar Kurulu Toplantısı'ndan sonra çalışmaları da oldu. Bunları ileri bir şekilde yorumlamamak lazım. Herhangi bir rahatsızlık olabilir. Başbakanlık olarak ilerleyen aşamalarda açıklama yaparız." dedi.

KILIÇDAROĞLU BAŞBAKAN'I ARAYACAK 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve BDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ı telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini ileteceğini söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. "Sayın Başbakan ve BDP Eş Başkanı rahatsızlıkları nedeniyle grup toplantılarını yapamadı. Değerlendirmeniz nedir?" şeklindeki soru üzerine Kılıçdaroğlu, "İkisini de telefonla arayacağım ve geçmiş olsun dileklerimi göndereceğim. İkisine de geçmiş olsun diyorum. İnşallah biran önce sağlıklarına kavuşurlar ve görevlerinin başına dönerler." diye konuştu.

Ajanslar

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2013, 16:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153