banner171

Bu Hafta Burçları Neler Bekliyor!

24-30 Ağustos haftasında burçları neler bekliyor.İşte Nuray Sayarı'dan haftalık burç yorumları...

Bu Hafta Burçları Neler Bekliyor!

 24-30 Ağustos haftasında burçları neler bekliyor.İşte Nuray Sayarı'dan haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU

İlişkinizin gidiş hattına ilişkin önemli bir takım kararlar alabilirsiniz.size kazanç getirecek anlaşmalar, sözleşmeler gündemde olacak. Rakiplerinizin farkında olabileceksiniz. Yalnız alacağınız ortak kararların arkasında durmakta zorlanabilir, kafanız karışabilir, daha doğrusu partner veya ortağınızın kafası bu süreçte biraz karışabilir ve size hizmet eden yada sizin hizmet etiğiniz kişiler konusunda titiz çalışma ve kararlar için olmamaya başlıyorsunuz. İş ve sorumluluklarınız adına kendinizi biraz yorgun ve Bezgin hissedebilirsiniz. Başarıları seviyorsunuz öyleyse hemen enerjinizi yükseltin.Bu dönem sizin yorgun ve isteksiz olduğunuzu fark edecek olan iş çevrenizdeki kişilerin üzerinize oyunlar oynamasında kolaylaştırabilirsiniz.Finans: Durumunuzda iniş ve çıkışlar söz konusu Aşk / : aşk söz konusu olduğunda, ne yaptığınızı biliyor! Siz başkalarının ilişki tavsiyesine hiç ihtiyaç duymuyoruz size gelen fırsatları farkedeceğiniz için çok şanslı bir süreçtesiniz. Sağlık: genellikle yeme içme alışkanlığınıza önem vermelisiniz.

BOĞA BURCU

Bu hafta Partnerinizle, eşinizle veya ortağınızla aranızda önemli konuşmalar, fikir alış –verişleri gerçekleşebilir. İlişkinizin gidişatına ilişkin önemli birtakım kararlar alabilirsiniz. Aşk söz konusu olduğunda genel olarak ne yaptığınızı biliyorsunuz. Başkalarının ilişkinizle ilgili tavsiyelerde bulunmasına ihtiyaç duymuyorsunuz. Bu özelliğiniz ilişkinizi daha sağlıklı tutuyor.

Ayın son günlerinde mali durumunuzda iniş ve çıkışlar söz konusu olacak. Sağlık açısından sinir sisteminize özen göstermeniz gereken bir ay yaşıyorsunuz. Tükettiğiniz kafeinin miktarına dikkat edin.

İKİZLER BURCU

Bu hafta Hem aşk hayatınızla ilgili konularda hem de eviniz ve ailenizle olan ilişkinizde adil olmaya özen gösterin. Çevrenizdeki insanlarla çatışmaktan ve huzursuzluklardan kaçının.

Aşkta dengelerin yerli yerinde olmasına önem vermelisiniz. Böylece karşılıklı sevgi alışverişi sağlayabilirsiniz. Ağustos'un 28-29 ve 30'uncu günlerinde beklenmedik mali bir yükümlülük altına girmeniz söz konusu olursa sakin kalın. Aksi halde sizin için dert sayılmayacak bir konuyu sorun haline getirirsiniz.

Sağlık açısından size stres yükleyen her şeyden arınmanız gereken bir dönemdesiniz. Bu ay spor yapmak ve meditasyonla ilgilenmek size iyi gelebilir.

YENGEÇ BURCU

Bu hafta Partnerinizle, eşinizle veya ortağınızla aranızda önemli konuşmalar ya da fikir alışverişleri gerçekleşebilir. İlişkinizin gidişatıyla ilgili önemli birtakım kararlar alabilirsiniz. Size kazanç getirecek anlaşmalar ve sözleşmeler gündemde olacaktır. Rakiplerinizin farkında olabileceksiniz. Tek başına alacağınız ortaklı kararlarda zorlanabilirsiniz. Kafanız karışabilir. Aynı şekilde partnerinizin veya ortağınızın da kafası bu süreçte biraz karışık olabilir. İş ve sorumluluklarınız adına kendinizi biraz yorgun ve bezgin hissedebilirsiniz. Başarıyı seviyorsanız hemen enerjinizi yükseltin. Bu dönemde sizin yorgun ve isteksiz olduğunuzu fark edecek olan iş arkadaşlarınızın, üzerinize oyunlar oynamasını kolaylaştırabilirsiniz. Finansal açıdan hayatınızda iniş ve çıkışlar söz konusu olacak.

Aşk söz konusu olduğunda, ne yaptığınızı gayet iyi biliyorsunuz. Başkalarının ilişkinizle ilgili tavsiyelerine hiç ihtiyaç duymuyorsunuz. Bu dönemde yolunuza çıkan fırsatları fark edeceğiniz için çok şanslısınız.

ASLAN BURCU

Bu hafta İşte yoğun ve aktif bir dönem sizi bekliyor. Detaylara daha fazla önem verip işlerinizi istediğiniz gibi bitirseniz de zamanında yetiştirmekte zorlanabilirsiniz. Çalışma ortamınızda size verdiği sözleri tutmayan insanlar olabilir. Bu durum karşısında sakinliğinizi koruyun. Ayrıca bu dönemde manevi evinizde büyük bir aydınlanma hissedeceksiniz. Keskin inançlarınız artabilir. 14 Ağustos'ta yeniay Aslan burcunda oluşuyor ve maddi durumunuzu etkileyerek karşınıza yeni gelir imkânları çıkarıyor. Bu süreçte bütçenizi düzenleyebilir, yeni hesap planları yapabilirsiniz. İletişim cihazları, eğitim veya seyahat için bazı harcamalar yapmanız da gerekebilir. Aile, ebeveynler ve evinizle ilgili bazı sorumluluklar ve sıkıntılar söz konusu olabilir. Aile üyeleriyle ilişkilerinizde dikkatli olmalı, şartları fazla zorlamamalısınız. Ayın 24-25-26-27 ve 28'inci günlerinde, düşündüklerinizi kimseye ihale etmeyin. Bugüne dek kendinizi ifade edemediğiniz kadar çok ifade etmek isteyeceksiniz. Duygularınızı sözlere aktaracaksınız, kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Yakın çevrenizin sorunları için çözümler üreteceksiniz. Çevrenizle iletişime geçmek için büyük ihtiyaç duymaya başlayabilirsiniz.

Paylaşmak istediğiniz önemli konular veya problemleriniz olmasa bile, onlarla sadece iletişim kurmak istemeniz hem sizi hem de çevrenizdekileri mutlu edecektir.

28 Ağustos'ta Merkür Terazi burcuna geçiyor. İş görüşmelerinde, özellikle yeteneklerinizi, eğitim durumunuzu, çevresel ilişkilerinizi ve kendinize olan güveninizi öne alarak, ne istediğinizi bilerek fakat karşı tarafı da dinleyerek kararınızı verin. Bu süreçte yeni dostluklar kurulabilirsiniz. Yeni tanışmalar gündeme gelebilir. Sakin olun ve karlarınıza sahip çıkın.

BAŞAK BURCU

Bu hafta Başkalarının kaynaklarıyla hareket ederken her koşulda sağlamcı, detaycı ve gerçekçi olmanız gerekebilir.

28 Ağustos'ta Merkür Terazi burcuna geçiyor. Aileyle ilgili konu ve gelişmeler, bu sürecin ana konusu olabilir. Ev hayatınızı ve akraba çevrenizi yakından ilgilendiren olay ve kavramlarla karşılaşmanız, bunların bazı sürprizler getirdiğini görmeniz mümkün. Hedef belirleme, paylaşımlarda bulunma ve kişisel anlamda verilecek kararları mantıklı bir şekilde ele alacağınız bir dönemdesiniz. İşinizin maddi şartlarını mutlaka gözden geçirmelisiniz. Yeteneklerinize göre tercihlerde bulunabilirsiniz. Jüpiter'in olumlu enerjisi, işinizde büyümek konusunda sizi teşvik ederken sosyal iletişim ve ilişkilerinizde iyileştirmeyi istediğiniz ilişkiler konusunda olumlu sosyal etkileşimler de yapabilir.

TERAZİ BURCU

Bu hafta Parasal kaynaklarınızı geliştirmek için çaba sarf etmeniz gereken bir zamanda olduğunuzu hatırlayacaksınız. Başkalarının altında çalışmakta ve emir almakta sabırsız ve tahammülsüz olabilirsiniz. Çalıştığınız işi bırakıp istifa etmeden ya da kendi işinizi kurmaya karar vermeden önce iyi düşünün. Çünkü Mars'ın etkisi sizin açınızdan baştan çıkarıcı olabilir. Başkalarına borç vermekten ve gereksiz harcamalar yapmaktan da kaçınmalısınız. Zira bonkörlüğünüz inanılmaz derecede artabilir. Kendinizi enerjinizin doruklarında ve çok yaratıcı hissedeceksiniz Bu dönem içinde yeni spor aktiviteleri, tiyatro ve yaratıcı sanatla uğraşmanız yerinde olur.

28 Ağustos'ta Merkür Terazi burcuna geçiyor. Uzaklara taşınmak, eğitiminizi tamamlamak ve yaşam felsefenizde kalıcı yenilikler yaratmak ay sonuna kadar mümkün görünüyor. Sağlık açısından beslenmenize dikkat etmelisiniz. Ayrıca kemik sağlığınıza önem verin.

AKREP BURCU

Bu hafta Aşk yaşamınızda partnerinizle, eşinizle veya ortağınızla aranızda önemli konuşmalar ve fikir alışverişleri gerçekleşebilir. İlişkinizin gidişatına ilişkin önemli birtakım kararlar alabilirsiniz. Size kazanç getirecek anlaşmalar ve sözleşmeler gündemde olacaktır. Rakiplerinizin farkında olabileceksiniz.

Yalnız, alacağınız ortaklı kararların arkasında durmakta zorlanabilirsiniz, kafanız karışabilir. Daha doğrusu partner veya ortağınızın da kafası bu süreçte karışık olabilir. İş ve sorumluluklarınız adına kendinizi biraz yorgun ve bezgin hissedebilirsiniz.

Sağlık açısından yeme içme alışkanlığınıza ve vücut direncinizi güçlü tutmaya önem vermelisiniz.

YAY BURCU

Bu hafta Sizi zorlayacak yüksek meblağlı borçlar altına girebilirsiniz. Müşterek gelirlerde yaşanacak azalmalar bütçenizi olumsuz etkileyebilir. Başkalarının kaynaklarıyla hareket ederken veya yönetirken daha sağlamcı, detaycı ve gerçekçi olmanız gerekebilir.  Bu dönemde parasal kaynaklarınızı geliştirmek için çaba sarf etmeniz gerekebilir. Çalıştığınız işi bırakmadan ya da istifa etmeden önce iyi düşünün. Kendi işinizi kurmayı düşünüyorsanız yine dikkatli ve kontrollü olun, çünkü Mars'ın etkisi sizin açınızdan baştan çıkarıcı olabilir. Başkalarına borç vermekten ve gereksiz harcama yapmaktan da kaçınmalısınız. Zira bonkörlüğünüz inanılmaz derecede artabilir. Kendinizi, enerjinizin doruklarında ve çok yaratıcı hissedeceksiniz.

Bu dönemde yeni spor aktiviteleri, tiyatro ve yaratıcı aktivitelerle uğraşmanız yerinde olur.

28 Ağustos'ta Merkür Terazi burcuna geçiyor. Ay sonuna kadar uzaklara taşınmanız, eğitiminizi tamamlamanız ve yaşam felsefenizde kalıcı yenilikler yaratmanız mümkün olacak. Sağlık açısından beslenmenize ve kemik sağlığınıza önem vermeniz gereken bir dönemdesiniz.

OĞLAK BURCU

Bu hafta  Gelen fırsatları fark edebileceğiniz şanslı bir süreçtesiniz.

Sağlık açısından yeme içme alışkanlığınıza önem vermeniz gerekiyor.  İş ve sosyal yaşamınızda öne çıkmak istediğiniz ortamlarda, özel bir çaba harcamadan kendinizi gösteriyorsunuz. Ayrıca ayın ilk yarısında iş ilişkileriniz ya da görev yeriniz değişebilir. Çalışma koşullarında yenilikler gündeme gelecektir. Bu süreçte dost-düşman kendini gösterecektir. Bazılarınızda hayal ettiğiniz işi; tasarım-sanat-spor veya hobilerinize yönelik becerilerinizi geliştirerek yapma kararı alabilirsiniz. Statünüzü ve kariyer planlarınızı değiştirecek girişimlerde bulunabilirsiniz. Ancak size vaat edilen unvan veya ücreti almak için bir süre beklemeniz gerekebilir ya da beklediğiniz teklif umduğunuzun altında gelebilir. Durumun böyle olması sizin kendinizi frenlemekte zorlanmanıza neden olabilir. Sakin olun ve yaşanan olayları akışa bırakın. Sonuç olarak her şey yine sizin istediğiniz gibi bir sonuca varacaktır.

KOVA BURCU

Bu hafta yeni spor aktiviteleri, tiyatro ve yaratıcı sanatla uğraşmanız yerinde olur.

28 Ağustos'ta Merkür Terazi burcuna geçiyor. Mükemmeliyetçi olarak hareket etme isteğiniz ön planda olacak. Partnerinizle, eşinizle veya ortağınızla aranızda önemli konuşmalar ya da fikir alışverişleri gerçekleşebilir. İlişkinizin gidişatına ilişkin önemli birtakım kararlar alabilirsiniz. Size kazanç getirecek anlaşmalar ya da sözleşmeler gündemde olacak. Rakiplerinizin farkında olabileceksiniz. Yalnız alacağınız ortaklı kararların arkasında durmakta zorlanabilirsiniz.

Bu konuda partnerinizin ya da ortağınızın kafası da biraz karışık olabilir. Sağduyulu olun.

İş ve sorumluluklarınız adına kendinizi biraz yorgun ve bezgin hissedebilirsiniz. Bu dönemde biraz yorgun ve isteksiz olduğunuzu fark edecek olan iş çevrenizdeki kişilerin, üzerinize birtakım oyunlar oynamasını kolaylaştırabilirsiniz.

BALIK BURCU

Bu hafta Parasal sorunlarınıza çözüm üretmeniz daha kolay olacaktır.

Partnerinizle, eşinizle veya ortağınızla aranızda önemli konuşmalar ve fikir alışverişleri gerçekleşebilir. İlişkinizin gidişatına ilişkin önemli birtakım kararlar alabilirsiniz.

Size kazanç getirecek anlaşmalar ve sözleşmeler gündemde olacak. Rakiplerinizin farkında olabileceksiniz. Yalnız alacağınız ortaklı kararların arkasında durmakta zorlanabilirsiniz.

Size hizmet eden ya da sizin hizmet ettiğiniz kişiler konusunda daha titiz kararlar almaya başlıyorsunuz. İş ve sorumluluklarınız adına kendinizi biraz yorgun ve bezgin hissedebilirsiniz. Başarıları seviyorsanız eğer, hemen enerjinizi yükseltin.

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2015, 00:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153