banner171

CHP'liler canlı billboard oldu

CHP'liler İstiklal Caddesi’nde canlı billboard olarak yürümek istedi.

CHP'liler canlı billboard oldu
 CHP İstanbul İl Örgütü,  İstiklal Caddesi’nde canlı billboard olarak seçim vaatlerini İstanbullulara duyurdu. Yürüyüşe, CHP Genel Başkan Yardımıcı Yakup Akkaya, CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem ile ve partililerde katıldı.
"HAZİNE YARDIMI ALAMADIK"

AK Parti'nin muhalefetle haksız rekabet içerisinde olduğunu anlatan CHP'li Yakup Akkaya, “Devletin ve belediyelerinin bütün imkanlarını kullanarak bu kampanyada CHP’ye fırsat vermek istemiyorlar. Bütün partilerde olduğu gibi partimiz de bu süreçte hazine yardımı alamadı.

"BİLBOARDLAR PAHALI"

Bizde halka ulaşmak ve CHP’nin vaatlerini anlatmak için canlı bilboardlar olarak vatandaşlarımızın karşısındayız. Bilboardlar hem pahalı hem de daha önceden kapatmışlar. Tabi demokrasilerde muhakkak çözüm vardır bizde örgütümüzle buradayız. Bir sorun varsa bizde sokaklardayız.“ ifadelerini kullandı.

TAKSİM MEYDANI'NA ÇIKARMADILAR

CHP’li grup, daha sonra Taksim Meydanı’na doğru harekete geçti. Bir süre sonra güvenlik güçleri tarafından durdurulan grubun önünü çevik kuvvet polisleri kesti. Partililer, burada polise tepki gösterdi. Güvenlik güçlerinin meydana çıkışın yasak olduğunu belirtmesi üzerine CHP’li grup yeniden Taksim Tünele yürüyerek dağıldı.

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2015, 18:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153