banner171

Cübbeli Ahmet: Hz. Muhammed IŞİD için uyarmıştı

Cübbeli Ahmet Hoca Peygamberimiz Hz. Muhammed'in bin 400 sene önce IŞİD için Müslümanları uyardığını iddia etti.

Cübbeli Ahmet: Hz. Muhammed IŞİD için uyarmıştı
 Cübbeli Ahmet Hoca Peygamberimiz Hz. Muhammed'in bin 400 sene önce IŞİD için Müslümanları uyardığını iddia etti.
"DESTEK VERMEYİN DENDİ"

1400 sene önce Hz. Peygamber'in bugünleri gördüğünü söyleyen Cübbeli Ahmet, Hadis'te devletsiz bir topluluktan bahsedildiğini ve bu insanların taşıdığı siyah sancak görüldüğünde Müslümanların hareket etmeden, oldukları yerde durmaları ve destek vermemeleri gerektiğinin söylendiğini anlattı.

Daha öncesi sohbetlerinde IŞİD'i sapkın olduğunu söyleyen Cübbeli Ahmet bu kez bugüne kadar duyulmayan bir hadisi şerifi örnek gösterdi.

"SİYAH SANCAK YALANCIDIR"

Kendisine iletilen Hadis-i Şerif'in kaynaklarda da bulunduğunu söyleyen Cübbeli Ahmet, belirtilen siyah sancağın yalancı olduğunu ve Müslümanların bu sancağı gördüğünde yerinde durmaları ve destek vermemeleri gerektiğini söyledi.

HADİS-İ ŞERİF:

Resuli Ekrem (s.a.v.) Buyurdu ki; Abbas oğullarının içinden doğudan sancaklı kişiler çıkacak. Onların önce gelenlerinin ve sonra gelenlerinin işi adam öldürmek olacak, onlara yardım etmeyin. Allah cc onlara yardım etmez. Kim onların sancağı altında yürürse yahut bayrağını taşırsa, Allah'u Teala kıyamet günü onu cehennemine koyar. Gerçekten onlar Allahın en şerli yaratıklarıdır. Onlar benden olduklarını iddia edecekler. Dikkat edin ben onlardan beriyim ve onlarda benden beridir. Onların alametleri şudur; Saçlarını uzatırlar ve siyah giyerler. Onları desteklemek için oturmayın, çarşılarda onlarla alışveriş yapmayın, onlara yol göstermeyin ve onlara su vermeyin, çünkü onların ''Haykırdıkları Tekbir'' ile sema ehli rahatsız olur. 

(Raviler; Tebarani'nin sağir'inde, Ebu Umame (ra) den ravayet etti. Hadis-i Şerif : 92 c.Ehadis 3. cilt-no: 8302 R.Ehadis 1.cilt No-1832) 

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2014, 15:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153