banner171

Erdoğan: Yalnız bırakıldık!

Erdoğan: Yalnız bırakıldık!

Erdoğan: Yalnız bırakıldık!
 'Suriye'de DAİŞ terör örgütüyle mücadele ettiğini söyleyenlerin hiç biri, ne bizim kadar örgüte zaiyat verdirmişlerdir ne de bizim kadar bedel ödemişlerdir.'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çekmeköy Belediyesi'nin düzenlediği ve Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleştirilen "Adalet ve Merhamet" temalı Uluslararası Kısa Film Yarışması Ödül Töreni'ne katıldı.

Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, Çekmeköy Belediyesi tarafından düzenlenen Adalet ve Merhamet konulu Kısa Film Yarışması'na iştirak eden sinema sevdalısı gençleri tebrik ederek, yarışmada ön seçici kurul ve jüri tarafından başarılı bulunarak, bugün gösterimi yapılacak olan ve dereceye giren eserlerin sahiplerini kutladı.

BİZİ YALNIZ BIRAKTILAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Suriye'de DAİŞ terör örgütüyle mücadele ettiğini söyleyenlerin hiç biri, ne bizim kadar örgüte zaiyat verdirmişlerdir ne de bizim kadar bedel ödemişlerdir. Bir yandan canlı bombalarla, diğer yandan Kilis'e yönelik saldırılarla canımızı yakan bu örgüte karşı mücadelemizde bizi yalnız bıraktılar. Ankara ve İstanbul'da patlayan bombalara verilen tepkilerle, Paris'te, Brüksel'de yapılan eylemlere verilen tepkiler arasındaki fark, adaletsizliğin somutlaşmış halinden başka bir şey değildir." dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2016, 23:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153