banner171

Flash TV'nin sunucusu Gökhan Taşkın arkadaşını vurdu

Flash TV'nin sunucusu Gökhan Taşkın arkadaşını vurdu

Flash TV'nin sunucusu Gökhan Taşkın arkadaşını vurdu
 Flash TV’nin haber sunucusu Gökhan Taşkın, bu sabaha karşı Beyoğlu’nda bir bara gidip eğlendiği arkadaşını silahla ayağından vurdu.
Olay sonrası gözaltına alınıp karakola götürülen Gökhan Taşkın ifadesinde, ‘arkadaşını niye vurduğunu hatırlamadığını ve olayın alkolün etkisiyle olduğunu’ söylediği öğrenildi.

Sabaha karşı meydana gelen olay sonrası Taşkın'ın topuğundan vurduğu ve samimi oldukları öğrenilen F.K. isimli arkadaşını arabasına koyup Şişli’deki özel bir hastaneye götürdüğü belirtildi. 

Hastane polisinin verdiği bilgiyle hastaneye gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınıp Beyoğlu İlce niyet Müdürlüğüne götürülen ve ilk ifadesinde "Alkollüydüm,  alkolün etkisiyle oldu"  dedi.  Taşkın, daha sonra yaraladığı arkadaşının polise verdiği "Şikayetçi değilim, kazayla oldu" şeklindeki ifadesinin ardından  serbest kaldı.

Taşkın'ın olayla ilgili, "Bar çıkışı yolda yürürken, belimdeki silahı almaya çalıştı. Silah o sırada patladı. Patlayan silahtan çıkan kurşunlardan birisi arkadaşımın ayağına isabet etti. Ben de kendisini olay sonrası hastaneye götürdüm. Kısa süreli bir gözaltında sonra serbest bırakıldım ve işimim başındayım" dediği öğrenildi.

Savcılık talimatıyla serbest kalan Taşkın evine gönderilirken, yaralı arkadaşının hastanede tedavisi devam ediyor. (Milliyet)

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2017, 15:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153