banner171

Garipoğlu ailesinden ilginç taktik!

Cem Garipoğlu'nun cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Aile üyeleri gazetecilerin takibini önlemek için ilginç bir yol izledi.

Garipoğlu ailesinden ilginç taktik!
 Münevver Karabulut'u öldürmekten 24 yıl hapis cezasına çarptırılan ve kaldığı Silivri 5 No'lu Cezaevi'nde intihar eden Cem Garipoğlu'nun (24) cenazesi, Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.

Garipoğlu'nun naaşı, cenaze aracıyla saat 09.30'da Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak, Karacaahmet Mezarlığı'nın gasilhanesine götürüldü. Araçta, Cem Garipoğlu'nun annesi Tülay Makbule Garipoğlu da bulundu.

Cem Garipoğlu'nun ağabeyi Levent Garipoğlu ve dayısı Sedat Erol da Karacaahmet Mezarlığı'na geldi.

GARİPOĞLU AİLESİNDEN İLGİNÇ TAKTİK

Cezaevinde ölü bulunan Cem Garipoğlu'nun cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Aile üyeleri gazetecilerin takibini önlemek için ilginç bir yol izledi.

Cenaze aracına aileden kimse binmedi. Adli Tıp Kurumu'ndan hızla çıkan cenaze aracı yaklaşık bir kilometre sonra yol kenarında durdu. Anne Tülay Garipoğlu burada cenaze aracına bindi. Bu sırada korumalar cenaze aracının arka kapısını açarak görüntü alınmasına engel olmaya çalıştı. Anne Garipoğlu ön kapıdan bindi. Cenaze aracı hızla yol aldı.





Kaynak: AA

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2014, 13:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153