banner171

Hatay'dan acı haber: Bordo bereli yüzbaşı şehit oldu!

Hatay'dan acı haber: Bordo bereli yüzbaşı şehit oldu!

Hatay'dan acı haber: Bordo bereli yüzbaşı şehit oldu!
 

Hatay Dörtyol'da arazi arama tarama faaliyeti sırasında kayalıklardan düşen bordo bereli yüzbaşı Rıza Fırat şehit düştü. Hastanede şehit olan Yüzbaşı Rıza Fırat'ın acı haberi Adıyaman'daki ailesine ulaştı.

Hatay'ın Dörtyol ilçesi kırsal bölgesinde, arazi arama tarama faaliyeti sırasında kayalıklardan düşerek yaralanan 31 yaşındaki Bordo Bereli Yüzbaşı Rıza Fırat, helikopterle getirildiği Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde kurtarılamayarak şehit oldu.

Şehidin cenazesi, bugün saat 10.00'da Hatay İl Jandarma Komutanlığı'nda yapılacak törenin ardından memleketi Adıyaman'a gönderilecek.

hava4

ACI HABERİ ADIYAMAN'A ULAŞTI

Hatay'ın Dörtyol ilçesi Amanos Dağları'nda arazi arama tarama faaliyeti sırasında kayalıklardan düşerek yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Yüzbaşı Rıza Fırat'ın (31) ailesine acı haber iletildi. Şehit Fırat'ın Yeni Sanayi Mahallesi'ndeki babaevine gelen Adıyaman Vali Yardımcısı Levent Öztin, İl Müftü Yardımcısı Mustafa Altun ile görevli askerler, sağlık ekipleri eşliğinde, acı haberi baba Mustafa Fırat'a verdi.

Oğullarının şehit olduğunu öğrenen baba Fırat ile anne Halime Fırat, gözyaşlarına boğuldu.

e59af5f7436b7854c1b86a0898a67a42-1462777513

Fırat'ın şehit olduğunu öğrendikten sonra sinir krizi geçiren bazı yakınlarına sağlık ekiplerince müdahale edildi. Şehidin babaevine Türk bayrağı asıldı. Bekar olan şehit Fırat'ın, 4 kardeşinin bulunduğu ve ailenin en küçük çocuğu olduğu öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2016, 12:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153