banner171

'İddia doğru çıksın, bu ülkede bir dakika durmam'

Aşk yaşadıkları iddia edilen şarkıcı Ebru Gündeş ile kaleci Ufuk Ceylan'ı tanıştırdığı iddia edilen Derya Balta, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

'İddia doğru çıksın, bu ülkede bir dakika durmam'
 Kanal D'de yayınlanan 'Renkli Sayfalar' programına sessizliğini bozan Derya Balta, "Ufuk Ceylan 12 yıldır kardeşim gibi. Ebru da can dostum. O fotoğraf 84 hafta önce, Ebru'nun Şişli'de sahne aldığı bir mekanda çekildi. Eşim, Ebru'ya rica etti ve kulise girip fotoğraf çektirdik. Bayramda Antalya'ya gittiğimizde Ufuk da yanımdaydı. Eşim ve Ufuk, İstanbul'a döndü. Ben ise Ebru'yu dinlemek için otelde kaldım. Ben, eşim ve Ufuk, Bodrum'a özel uçakla gittik ama o uçak Rıza Sarraf'a (Ebru Gündeş'in eşi) ait değildi. Kiraladığımız şirketin bilgileri de var. Bodrum'da ev bakmaya gittik. Ebru Gündeş, 'Bizim sitede de boş ev var, isterseniz bakın' dedi. Ev bakarken Ebru da bize eşlik etti" ifadelerini kullandı.

"ARALARINDA HİÇBİR ŞEY YOK"

Son günlerde magazin gündeminden düşmeyen iddiayı kesin bir dille yalanlayanDerya  Balta,  "Ebru Gündeş ve Ufuk Ceylan ile ilgli ortaya atılan iddiaların yüzde bir bile doğru değil. Ebru ve Ufuk arasında hiçbir şey yok. Kanıtı, belgesi olan ortaya çıkarsın. İddia edilen gibi bir fotoğraf çıksın, bu ülkede bir dakika durmam. Bu kadar güveniyorum onlara" şeklinde konuştu.

"UFUK'UN CİDDİ BİR İLİŞKİSİ VAR"

Galatasaray forması giyen Hakan Balta'nın eşi Derya Balta, Ufuk her gün bizim evimizde, her şeyini biliyoruz. Almanya'da yaşayan bir Türk kızı ile birlikte. Ciddi bir ilişkisi var" dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2016, 13:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153