banner171

Kastamonu Tanıtım Günleri GOP Standına Büyük İlgi

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Kastamonu Valisi Erdoğan Pektaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol ve Kastamonu İlçe Belediye Başkanlarının da katıldığı Kastamonu Tanıtım Günleri görkemli bir açılış töreniyle başladı. Birlik, beraberlik ve dayanışma mesajının verileceği Kas-Der tarafından düzenlenen 4. Feshane Kastamonu Tanıtım Günleri’nde Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin tanıtım standı vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Kastamonu Tanıtım Günleri GOP Standına Büyük İlgi

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Kastamonu Valisi Erdoğan Pektaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol ve Kastamonu İlçe Belediye Başkanlarının da katıldığı Kastamonu Tanıtım Günleri görkemli bir açılış töreniyle başladı. Birlik, beraberlik ve dayanışma mesajının verileceği Kas-Der tarafından düzenlenen 4. Feshane Kastamonu Tanıtım Günleri’nde Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin tanıtım standı vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Tanıtım günlerine katılan vatandaşlar GOP Belediye standında tanıtımı yapılan ‘2023’e 12 kala 12 Proje’ başlıklı çalışmanın içinde yer alan çağdaş projeleri de tanıma fırsatı buldular. 
 
 




Kastamonu Tanıtım Günleri’nde konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, tarihi 4000 yıl öncesine kadar dayanan Kastamonu’ nun milli mücadelemize olan katkısının hiçbir zaman unutulamayacak şekilde tarihimizde yer aldığını belirterek, “Mavinin ve yeşilin tüm güzelliklerinin bahşedildiği Kastamonu’nun en büyük değerlerinden birisi de hiç şüphesiz örf, adet ve sofra kültürlerinin zenginliğidir. Kastamonulular bu şerefli ülkenin hangi coğrafyasında yaşarlarsa yaşasınlar bu zenginliklerini korumuş ve hep sahip çıkmışlardır’’dedi.
 
Kas-Der tarafından düzenlenen 4. Feshane Kastamonu Tanıtım Günleri düzenlenen görkemli açılış töreniyle başladı. Pazar gününe kadar sürecek olan birlik, beraberlik ve dayanışmaya yönelik söyleşi, eğlence ve tanıtım standlarıyla renklenen Tanıtım Günlerinde, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Dr. Erhan Erol’un birlikte gezdikleri Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin açtığı tanıtım standı büyük ilgi gördü. Gün boyu ikramların sürdüğü standta kurulu dev ekranlarda belediyece planlanan büyük projelerin tanıtımı yapılırken, büyük değişim geçiren ilçede gerçekleştirilen çalışmalara da yer veriliyor.  

Standları gezerken gençlerin büyük ilgi gösterdiği ve tezahüratlarla sevgi gösterilerinde bulundukları Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol konuşmasında,  Kastamonu’nun Milli Mücadele sırasında cepheye, askerlerimize cephane sevk edip büyük kahramanlıklar sergilediğini, cumhuriyete ulaşma yolunda en çok şehit veren iller arasında başı çekerek tarihimizdeki yerini aldığına dikkati çekti. Dr. Erhan Erol, “Bu değerler anısına ilçemizde yaptırdığımız Şerife Bacı Parkı da tüm Gaziosmanpaşalılar için önemli bir değerdir. Bugün iftiharla belirtmek isterim ki ilçemizde yaşayan 25 bin 122 Kastamonulu vatandaşımız çalışkanlıkları ve başarılarını Gaziosmanpaşa için canla başla sürdürmektedirler. Birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirecek Kastamonu günlerine tekrar hoş geldiniz diyerek hepinize en derin sevgi ve saygılarımı iletiyorum’’ dedi.   

Kas-Der tarafından Feshane’de düzenlenen 4. Kastamonu Tanıtım Günleri Pazar gününe kadar sürecek. 


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153