banner171

Kazım'dan gündemi sarsacak tweet!

Feyenoord forması giyen Colin Kazım-Richards, Twitter hesabından eski takımı Bursasporluları kızdıracak ifadeler kullandı.

Kazım'dan gündemi sarsacak tweet!
 Sezon başında Hollanda Ligi takımlarındanFeyenoord'a kiralık olarak giden ve sözleşmesinde 'Feyenoord isterse bedel ödemeden oyuncuyu kadrosuna katabilir' maddesi bulunan Colin Kazım-Richards,Twitter hesabından Bursasporluları oldukça kızdıracak açıklamalar yaptı.


Gösterdiği performansla dikkatleri yeniden üzerine çeken milli oyuncu, attığı gollerle Feyenoord'lu taraftarlarında gönlüne girmeyi başarmıştı.

Geçtiğimiz günlerde Feyenoord oyuncunun bonservisini herhangi bir ücret ödemeden alırken, Kazım attığı tweeet'lerle gündeme oturdu.

'Bursa'nın parasıyla Feyenoord'da iyi bir sezon'

İlk olarak, ''Feyenoord bonservis ödemedi. Bursa asla para alamayacak'' yazan Colin Kazım, daha sonra, ''Bu sezon Bursaspor tarafından ödenen maaşlarla Feyenoord'da iyi bir sezon oldu'' ifadelerini kullandı.

'Fernandao serbest kalacak'

Kullandığı ağır ifadelerle, Yeşil-Beyazlı taraftarları öfkelendiren milli oyuncu durmadı ve son bombayı patlattı.

''Ve şimdi Fernandao serbest kalacak. Bravo Recep'' diye tweet atan 27 yaşındaki oyuncunun bu açıklamayı neye dayandırarak yaptığı merak ediliyor.


Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2015, 00:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153