banner171

Köprüde gizlenen keskin nişancı görüntülendi

Köprüde gizlenen keskin nişancı görüntülendi

Köprüde gizlenen keskin nişancı görüntülendi
 

15 Temmuz darbe girişiminde Boğaziçi köprüsünde halka ateş eden bir sniper olduğu ortaya çıktı. Köprüdeki vatandaşlardan biri keskin nişancıyı fark ederek fotoğrafını çekti.

15 Temmuz darbe girişiminde Boğaziçi köprüsünü tanklarla kapatan ve kendilerini protesto eden halka ateş eden askerlerin arasında bir de keskin nişancı denilen sniper olduğu ortaya çıktı. Köprüye direnişe çıkan vatandaşlardan biri keskin nişancıyı fark ederek fotoğrafını çekti. Batuhan Topçu isimli genç, fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

FETÖ'nün askerleri tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili hain bir plan daha ortaya çıktı. Darbeci askerlerin halka ateş açmasının yanı sıra köprüye gizlenmiş bir sniper yani keskin nişancı görüntülendi. Halkın tepkisinin artması, polisin de duruma hakim olmaya başlamasının ardından Boğaziçi Köprüsü'nün ayaklarındaki kuleye çıktığı iddia edilen keskin nişancının Anadolu Avrupa geçişindeki kulede bulunan asansörü kullandığı söyleniyor.

YUKARIDAN HALKA ATEŞ AÇTI

Yukarıdan halka ateş açtığı tahmin edilen keskin nişancıyı, direnişe katılmak için köprüye giden Batuhan Topçu isimli vatandaş cep telefonuyla görüntüledi. Batuhan Topçu hain askerin fotoğrafını Twitter hesabını paylaştı.

KESKİN NİŞANCI TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ

Uzun süre etkisiz hale getirilemeyen darbeci subay bir özel harekat polisinin karşı keskin nişancı atışıyla etkisiz öldürüldü. Darbeci subayın cansız bedeni çevreye ateş açtığı bu noktada bulundu.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2016, 01:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153