banner171

Küçükçekmece'de ses bombası patladı

İstanbul Küçükçekmece'de cadde üzerine bırakılan ses bombası patladı. Olay yerine gelen polis ekipleri, caddede bulunan ikinci bir şüpheli pakete müdahale ediyor.

Küçükçekmece'de ses bombası patladı
 Edinilen bilgiye göre, Kanarya Şahin Caddesine bırakılan ses bombası sabah saatlerinde büyük bir gürültü ile patladı. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Bu sırada caddede ikinci bir şüpheli paket tespit edildi. Şüpheli paketin incelenmesi için bölgeye bomba imha uzmanları sevk edildi. Polisin olay yerindeki incelemesi sürüyor. 

KÜÇÜKÇEKMECE'DE ŞÜPHELİ PAKET PANİĞİ

Küçükçekmece'de iki ayrı caddeye bırakılan şüpheli paket polisi alarma geçirdi. Her iki şüpheli paketten de piknik tüpü çıktı.
Küçükçekmece Kanarya'da patlaman sesi duyan vatandaşlar polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri patlamaya ilişkin herhangi bir delile rastlamazken, iki ayrı caddeye bırakılan şüpheli paketler fark edildi. Çevrede geniş güvenlik önlemleri alınırken, her iki cadde de trafiğe kapatıldı. Yapılan incelemede her iki şüpheli pakette de piknik tüpü olduğu anlaşıldı. Tüpler incelenmek üzere karakola götürülürken, caddeler de yeniden trafiğe açıldı. 

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2016, 14:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153