banner171

Mehmetçiğe Moral Mektubu

Güneydoğu’da terörle mücadele eden polis ve askerlere moral desteği vermek amacıyla mektup kampanyası başlatıldı. Slogan da “Senin için fedakarlık yapanlara, yanlarında olduğunun mesajını ver.”

Mehmetçiğe Moral Mektubu
 Son günlerde artan terör olayları ve şehit sayılarının art arda gelmesi bölgede görev yapan güvenlik güçlerinin moralini olumsuz etkiledi. Bu durumun farkına varan bazı duyarlı vatandaşlar, Change.org adlı siteden ‘Güneydoğu’da Görev Yapan Askerlere ve Polislere Moral Mektubu’ adlı bir destek kampanyası başlattı. 
MORAL DEPOLAYACAKLAR

Geçtiğimiz günlerde başlatılan kampanyaya göre, duygu dolu ifadelerle yazılan mektuplar belli bir seviyeye ulaştıktan sonra çıktısı alınıp zarflanacak. Daha sonra söz konusu moral mektupları Güneydoğu’da görev yapan güvenlik güçlerinin bulunduğu birliklere kargo yoluyla gönderilecek. Mehmetçiklerin bu şekilde moral depolaması sağlanacak. 

BİR FEDAKARLIK YAP

Kampanyayı yürüten kişiler, kampanyanın geniş bir etki oluşturması için ülkemizdeki tüm vatandaşlardan destek isteyerek şöyle bir açıklama yaptı: “Seni tanımadan senin için fedakarlık yapanlara, yanlarında olduğunun mesajını ver. Bir mektup yaz.”

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2015, 12:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153