banner171

Mehmetçikten sınırda yılbaşı kutlaması

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Suriye sınırındaki 4. Hudut Alay Komutanlığı Ata Karakolu'nda görevli askerler, düzenlenen etkinlikle yeni yılı kutluyor.

Mehmetçikten sınırda yılbaşı kutlaması
 Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 4. Hudut Alay Komutanlığı Ata Karakolu'nda yeni yıl kutlanıyor.
Karakolda düzenlenen etkinlikte konuşan Şenyurt Bölük Komutanı Üsteğmen Kadir Kalay, yeni bir yıla girecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

"Gücünü yüce Türk milletinin, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin inancından alan kahraman Mehmetçikler şundan emin olabilirsiniz ki böyle özverili ve gayretli çalışmalarınızı gördükçe milletimizin sizlere olan güveni bir kez daha artacaktır. Tüm yurttaşlarımızın evlerinde huzurlu ve rahat bir şekilde uyumaları da sizlerin sayesindedir" diyen Kalay, şöyle devam etti:

"Bizler, icabında cumhuriyet ve vazife uğruna seve seve hayatımızı feda ederek, namus ve şeref üzerine ant içmiş, 'hudut bir milletin namus ve şerefinin korunduğu yerdir' anlayışıyla hududu canımız pahasına korudukça Türkiye Cumhuriyeti ilelebet var olmaya devam edecektir. Unutmayın ki şanlı Türk bayrağı altında bu zorlu coğrafyada geride bıraktıklarının dualarıyla ve kalbindeki vatan aşkıyla görev yapmak herkese nasip olmaz."

"Geçmişte olduğu gibi bugün de birlik ve beraberlik, güven içinde ve mutlak itaat duygusuyla görevinizi en iyi şekilde yerine getireceksiniz. Böylece dosta güven, vatan topraklarına kasteden düşmanlara da korku salacaksınız" ifadelerini kullanan Kalay, bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın herkese hayırlı olmasını diledi.

Üsteğmen Kalay, 2015 yılının sağlık mutluluk ve huzur getirmesini temenni ettiğini sözlerine ekledi.

Komutanların askerlerin yeni yılını kutladığı etkinlikte askerler enstrüman çalarak eğlendi. 

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2015, 02:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153