banner171

Muasır Batının Zina Tutkusu

Kendisini 'Andrea' olarak tanıtan genç kadın mini şortu içinde, yoldan geçen 100 erkeğe tek tek sordu: "Benimle seks yapmak ister misin?" 100 erkekten 30'u "Evet" yanıtını verdi... “Hayır” diyenlere gelince!

Muasır Batının Zina Tutkusu

 Andrea’nın ‘100 erkeğe teklif etmek’ başlığını taşıyan ‘ sosyal deneyi’ bir online video kanalı için filme alındı. Film 4.2 milyon kişi tarafından izlendi. Yedi günde tamamlanan 19 dakika uzunluğundaki videoda, dekolte tişört ve mini şortla  dolaşan Andrea yoldan geçen erkeklere yanaşıp kendini tanıttıktan sonra “Benimle yapmak ister misiniz?” diye soruyor.

Bazı erkekler bunu kamere şakası sansa da 30 erkek “tamam” diyor. Hayır diyenlerin oldukça bir önemli bir kısmında yanlarında zaten kız arkadaşlarının duruyor olması ise 30 rakamının aslında çok daha yukarda olabileceğini gösteriyor.


Öte yandan videonun diğer türevinde bu defa bir erkek soruyor ve kadınların tamamı “hayır” diyorlar. Ancak hayır deme sebepleri arasında önemli bir kısmı sorunun direkt sorulmasından rahatsız gibi görülüyor.


Kadınlarla anketi yapan genç bir yıl sonra şansını Avrupalı kadınlarla denerken daha ikinci deneme de bir kadın “Bu soruya hiç bu kadar hızlı muhatap olmamıştım. Hoşuma gitti! Dur düşüneyim” dedikten sonra “neden olmasın” diyerek teklifi kabul ediyor. Dikkat buyurun kadın evet, dediği kişi hakkında hiçbir fikre sahip değil.


Habervaktim.com

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2015, 00:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153