banner171

Numan Kurtulmuş'tan HDP'ye tepki

AA Editör Masasına konuk olan Kurtulmuş, konuşmasının büyük bölümünde HDP'ye yüklendi.

Numan Kurtulmuş'tan HDP'ye tepki
 Kurtulmuş, AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Şenol Kazancı, Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Yayın Yönetmeni Metin Mutanoğlu, Türkiye Haberleri Yayın Yönetmeni Hasan Öymez ve editörlerin sorularını yanıtladı.
HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'ın "Şiddet isteyen bize oy vermesin" açıklamasını "büyük bir tutarsızlık" olarak değerlendiren Kurtulmuş, "HDP'nin barajı yüzde 10 barajı değildir. HDP'nin barajı terörle, silahla arasına mesafe koyup koyamamasıdır" ifadesini kullandı.

HDP 'SERHİLDAN' DESEYDİ 3 OY BİLE ALAMAZDI

10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Demirtaş'ın yüzde 9,78 oy aldığını hatırlatan Kurtulmuş, "Niçin oy verdi? Çıksa deseydi ki 'biz terör örgütünü destekliyoruz, bu bir savaştır, serhildandır' filan deselerdi. 3 tane oy alamazlardı" şeklinde konuştu.

Kurtulmuş, "Çıksınlar partinin resmi görüşü olarak, 'bizim yuvamız dağlardır, biz terörün gölgesinde yaşayacağız' desinler. Hadi bakalım, görelim kaç tane oy alıyorlar." dedi.

ŞIRNAKLI, SİLAHLAR ATEŞLENSİN DİYE OY VERMİYOR

HDP'ye barış ümidiyle oy verildiğinin altını çizen Kurtulmuş, "Şırnak'taki vatandaş, HDP'nin silahları daha kuvvetli ateşlensin diye oy vermiyor. Barış diline oy veriyor" dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2015, 17:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153