banner171

Son Dakika!.. 'Reis' ve 'Uyanış' filmlerinin yapımcısı Ali Avcı FETÖ'den gözaltına alındı

Son Dakika!.. 'Reis' ve 'Uyanış' filmlerinin yapımcısı Ali Avcı FETÖ'den gözaltına alındı

Son Dakika!.. 'Reis' ve 'Uyanış' filmlerinin yapımcısı Ali Avcı FETÖ'den gözaltına alındı
 Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın hayatını konu alan 'Reis' filminin yapımcısı, 15 Temmuz gecesini anlatan 'Uyanış' filminin ise yönetmeni olan Ali Avcı, FETÖ üyeliğinden gözaltına alındı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, "FETÖ üyeliği" suçundan hakkında soruşturma başlatılan "Uyanış" filminin yönetmeni Ali Avcı hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

Evde bulunun ve kendisini Hasan Aslan olarak tanıtan kişi ise polis ekiplerinin evde arama yaptığı sırada kaçmaya çalıştı. Ekiplerce yakalanan bu kişinin YTÜ soruşturmasında firari olarak aranan ve "ByLock" kullanıcısı olduğu tespit edilen Fetullah Karabiber olduğu belirlendi.

Yönetmen Ali Avcı ve İstanbul 25. Ağır Ceza Mahkemesi'nce hakkında yakalama kararı bulunan Fetullah Karabiber emniyete götürüldü.

FRAGMAN TEPKİ ÇEKTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çocukluğundan belediye başkanlığına uzanan hayat hikayesinin anlatıldığı ancak gişede hayal kırıklığına uğrayan "Reis" filminin yapımcısı Ali Avcı'nın yeni projesi "Uyanış"ın fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Özellikle sosyal medyada tepkilere neden olan fragmanda skandal sahnelere yer verildi.
15 Temmuz'u "başarılı" gösterdiler

Filmin yayınlanan ilk fragmanında, FETÖ'cü hainlerin darbeyi başardığı gösterilirken, terör örgütünün de propagandası yapılıyor. Fragmanın en sonunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ailesini canlandıran oyuncuların öldürüldüğü ve Erdoğan'ı oynayan oyuncunun kendisinin kafasına da silah dayandı.

Fragmanın tanıtım metninde, "Filmin tüm sahne ve efectleri bitmemesine rağmen yoğun talep baskı üzerine yayınlanmıştır. 9 Adet kısa kısa fragman olarak hazırlanmış Filmimizin 1. fragmanı beğenilerinize sunulmuştur" ifadeleri yer alıyor. Kaynak: AA

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2017, 12:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153