banner171

Süleyman Demirel'in evine neden iki ambulans gitti?

Süleyman Demirel’in Çankaya Güniz Sokak’taki evine dün iki ambulansın gitmesinin nedeni açıklandı.

Süleyman Demirel'in evine neden iki ambulans gitti?
 Demirel, geçen yıl aralık ayında geçirdiği gribal enfeksiyon nedeniyle Güven Hastanesi'nde iki hafta süreyle tedavi görmüştü. Demirel, rahatsızlığı nedeniyle kardeşi Hacı Ali Demirel'in cenaze törenine de katılamamıştı.
Daha önce zatürree tedavisi gören Demirel'in, akciğerlerindeki rahatsızlığı yeniden nüksetti. Bunun üzerine Demirel'in Güniz sokaktaki evine iki ambulansın gitmesinin nedeni ortaya çıktı.

HABERAL'DAN ZİYARET

CHP milletvekili ve Başkent Hastanesi'nin kurucusu Mehmet Haberal, Demirel'in en yakın dostlarından biri. Haberal, daha sonra paralel yapının etkin olduğunun ortaya çıktığı dava çerçevesinde yargılanmış, Silivri Cezaevi'nde yatmış ve tahliye olmuştu. Demirel, havalimanına giderek cezaevine girecek olan dostu Haberal'ı o dönemde uğurlamıştı.

Aynı zamanda Türkiye'nin sayılı hekimleri arasında yer alan Profesör Haberal, Demirel'i Güniz sokaktaki evinde düzenli ziyaret ediyor.

İKİ HASTANE DE AMBULANS GÖNDERDİ

Haberal, dün de Demirel'i ziyaret etti. Haberal, Demirel'in solunum yollarındaki rahatsızlığı görünce hastaneye kaldırılmasının uygun olacağını düşündü. Ve özel doktoru Aylin Cesur ile konuştu. Bunun üzerine Haberal'ın kurucusu olduğu Başkent Hastanesi'nden Güniz sokağa bir ambulans yola çıktı.

Demirel'in özel odasının bulunduğu Güven Hastanesi'nden de aynı zamanda bir ambulans gönderildi.

İki ambulansın Güniz sokağa gelmesi, bu telaştan kaynaklandı.

Demirel'in iki gün süreyle hastanede tedavisine devam edilmesinin planlandığı belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2015, 13:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153