banner171

Süleyman Soylu terörle mücadelede karalılık mesajı verdi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Allah’a yeminimizdir, Cenab-ı Allah şahidimiz olsun, PKK adını kimse ağzına almaya cesaret edemeyecek" dedi.

Süleyman Soylu terörle mücadelede karalılık mesajı verdi
 İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Spor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, CHP Grup Başkan Vekili Akif Hamza Çebi, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, İstanbul Araklılar Derneği Başkanı Yüksel Özyurt , Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay , Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner'in katılımıyla gerçekleşen törende bin 100 Trabzonsporlu öğrenciye forma dağıtıldı.
Bakan Soylu ve Başkan Usta'nın konuşma yaptığı törende gençlerin ilgisi oldukça yoğundu. Sık sık Bakan Soylu'yu cep telefonlarıyla görüntüleyen gençler renkli görüntüler oluşturdu. Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksinde gerçekleştirilen tören ilk olarak şehitler anısına saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı okundu. Ardından Trabzonspor takım formaları dağıtıldı. Tören sonunda geleneksel halk oyunu horonun oynanmasıyla sona erdi.

AVUÇLARINI YALAYACAKLAR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, milletin kendileriyle beraber olduğunu aktararak, '2023 geliyor. Kuruluşumuzun 100. yılı. Bizi geri düşürmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Avuçlarını yalayacaklar. Hiç endişe etmeyin. FETÖ'nün hakkından geldik, gelmeye devam edeceğiz. Kafalarını kaldırabilecek takatleri kalmayacak bu ülkede.

'EVLATLARIMIZIN KANINI YERDE BIRAKMAYACAĞIZ'

Terör örgütü PKK, KCK ve tüm uzantıları… İşte kış geldi. Eskiden ne olurdu? Erzaklarını alırlardı. Şimdi dahi Derik'in etrafındaki mağaralarda bu gece de erzaklarını kaçırmak için çabalıyorlar ancak tepelerine biniyoruz, tepelerine. Evlatlarımız şu anda bile operasyon yapıyor, tepelerine biniyor. Bu evlatlarımızın kanını yerde bırakmayacağız.' diye konuştu.

'BU ÜLKEDE PKK'NIN ADI BİR DAHA ANILMAYACAK'

Kimsenin kendilerinden teröre karşı merhamet ve müsamaha göstermesini beklememesi gerektiğini vurgulayan Soylu, 'Cumhurbaşkanımız da Başbakanımız da talimat verdi. Bu ayın 20'sinden sonra martın sonuna kadar oralardayım. Hadi bakalım. Diyarbakır, Hakkari, Van, Şırnak, Siirt… Martın sonuna kadar oralardayız. Bilsinler ki nisan onlar için iyi bir ay olmayacak, kış onlar için iyi geçmeyecek. Bütün güvenlik kuvvetlerimizle beraber, onlara bir daha göremeyecekleri kadar büyük bir zayiat verdireceğiz. Bu ülkede PKK'nın adı bir daha anılmayacak ve kim onlara yardım ve yataklık yapıyorsa, tekrar söylüyoruz, kimse bizden merhamet beklemesin.' ifadelerini kullandı. Kaynak : İHA

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2016, 12:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153