banner171

Sultangazi Belediyesi Boğazda Eğlendi

Sultangazi Belediyesi Boğazda Eğlendi Kabataş iskelesinden başlayan boğaz turu gezisine Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Birinci, ile belediye çalışanları katıldı. Boğazın enfes manzarası altında yapılan yat gezisi, çalışanlara güzel bir yaz akşamı yaşattı. Geziye aileleriyle birlikte katılan belediye çalışanları, birbirleriyle kaynaşma imkanı da buldu.

Sultangazi Belediyesi Boğazda Eğlendi
 

Sultangazi Belediyesi Boğazda Eğlendi

Kabataş iskelesinden başlayan boğaz turu gezisine Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Birinci, ile belediye çalışanları katıldı.

Boğazın enfes manzarası altında yapılan yat gezisi, çalışanlara güzel bir yaz akşamı yaşattı. Geziye aileleriyle birlikte katılan belediye çalışanları, birbirleriyle kaynaşma imkanı da buldu.

UNUTULMAZ YAZ AKŞAMI

Boğaziçi ve Fatih Köprüleriyle, Yıldız Sarayı, Dolmabahçe Sarayı, Bebek ve Çengelköy sahilleri gezilerek Emirgan Korusu’ndan dönüş yapılan boğaz turunda, canlı müzik eşliğinde yemekler yenilerek çay sohbetleri yapıldı. Marmara Denizi’nde unutulmaz bir akşam geçiren belediye çalışanları, düzenlenen etkinlikten memnun kaldıklarını ifade etti.   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153