banner171

Suriçi yönetim kurulu kahvaltılı toplanıyor

İstanbul Suriçi Grubu Derneği geçen ay yaptığı Genel Kurulun ardından oluşan yeni yönetim kurulu üyeleri ile her hafta yaptığı kahvaltılı toplantılarına bir de önemli konuğu misafir ediyor.

Suriçi yönetim kurulu kahvaltılı toplanıyor
 Suriçi Grubu her hafta mutat olarak gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantısını sabah kahvaltılı ve önemli bir konuğu misafir ederek gerçekleştiriyor.
Suriçi Kahvaltıda Av. Hacı Orhan’ın konuğu oldu…  
Nisan ayının ikinci yönetim kurulu toplantısını dernek merkezinde gerçekleştiren Suriçi Grubu yönetiminde her hafta bir yönetim kurlu üyesinin üstelendiği kahvaltıda Sultangazi Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Av. Hacı Orhan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Suriçi Kahvaltısının özel konuğu Remzi Çakır’dı…
Suriçi grubu her hafta bir özel konuğu davet ettiği kahvaltısının bu haftaki konuğu Ak Parti MKYK yedek üyesi Remzi Çakır oldu. Remzi Çakır ile samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltı sonrası 30 Mart 2014’te gerçekleşen Yerel Seçimler ve Cumhur Başkanlığı seçimleri ile Genel Seçimlere kadar birçok konuda değerli görüşlerini dinleme imkânı bulan Suriçi Grubu yönetimi toplantısı içilen kahve ve toplu olarak çekilen hatır fotoğrafının ardından sona erdi.

Remzi çakıra birde hediye takdim edildi   
Kahvaltıya ev sahipliği yapan Av. Hacı Orhan onur konuğu Remzi Çakır’a ebru sanatının nadide bir örneği tablo hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2014, 13:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153