banner171

Vatandaşın Hayır Duaları Başkan Aydın İçin

Eyüp Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından her gün belirli noktalarda gerçekleştirilen sıcak yemek dağıtımı projesi gelişerek devam ediyor.

Vatandaşın Hayır Duaları Başkan Aydın İçin
 Evlerinden çıkamayacak durumda olan yaşlı ya da engelli vatandaşlar için başlatılan uygulama ile belirli noktalarda dağıtımları yapılan yemekler, Eyüp Belediyesi ekipleri tarafından, tespit edilen ailelerin kapılarına kadar götürülüyor. Vatandaşların hayatlarını her anlamda kolaylaştırmak için çalışmalarını sürdüren Eyüp Belediyesi’nin bu uygulamasıyla, yaşadıkları maddi sıkıntılar ya da fiziksel engeller nedeniyle yemek yapmakta güçlük yaşayan tüm vatandaşlara ulaşılması hedefleniyor.

Kapılarına kadar getirilen bu destek için vatandaşlar, uygulamadan duydukları memnuniyeti belirterek, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’a hayır dualar ediyorlar. Uygulamadan faydalanmak isteyen vatandaşlar, haftanın her günü 08.00-17.00 saatleri arasında Alibeyköy’de hizmet veren Eyüp Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne başvuruda bulunabiliyorlar.

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2015, 11:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153