banner171

CHP'nin kalesinde Kadir Topbaş şov!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bakırköy'de esnaf ziyaretinde bulundu. Bakırköylüler'in yoğun ilgisiyle karşılaşan Topbaş, vatandaşlara karanfil dağıttı.

CHP'nin kalesinde Kadir Topbaş şov!
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Kadir Topbaş, AK Parti Bakırköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Ertekin ve bir grup partili ile Bakırköy'de esnafı ziyaret etti. Vatandaşlara karanfil dağıtan Topbaş, sohbet edip fotoğraf çektirdi.

TOPBAŞ BAKIRKÖY'E EL ATACAK
Kadir Topbaş'ın yanına gelen bir vatandaşın, "Ne olur bir el atın" demesi üzerine Topbaş, Bakırköy'de yapacakları projeleri olduğunu belirterek Bakırköy metrosu hakkında bilgi verdi.
BAŞKANA SEVGİ SELİ
Pencereden Başkan Kadir Topbaş'a sevgi gösterisinde bulunan bir kadın ise, "Oylar AKP'ye" deyince, partililer gülümseyerek yaşlı kadına partinin ismini "AK Parti" şeklinde söylemesi gerektiğini belirtti. Topbaş'ı yakından görmek isteyen kadın aşağıya inerek, başkanın elinden çiçek aldı seçimlerin hayırlı olmasını diledi.
Bakırköylüler'in sevgisiyle karşılaşan Kadir Topbaş, pencerelerinden kendisine el sallayan vatandaşlara karanfil attı. Başkan Topbaş, daha sonra bir simitçiden simit satın alarak basın mensupları ve vatandaşlara ikram etti.
Kaynak: İHA

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2014, 13:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153