banner171

Fatih'te Uyuşturucu Operasyonu!

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, zehir tacirlerine yönelik operasyon düzenledi. Fas'tan İstanbul'a getirildiği istihbaratı üzerine harekete geçen güvenlik güçleri 1 ay boyunca konuyla ilgili fiziki takibin ardından uyuşturucu maddelerin Fatih'te bir evden İstanbul geneline dağıtılarak satıldığını tespit etti.

Fatih'te Uyuşturucu Operasyonu!
İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, zehir tacirlerine yönelik operasyon düzenledi. Fas'tan İstanbul'a getirildiği istihbaratı üzerine harekete geçen güvenlik güçleri 1 ay boyunca konuyla ilgili fiziki takibin ardından uyuşturucu maddelerin Fatih'te bir evden İstanbul geneline dağıtılarak satıldığını tespit etti.

 Fatih’teki eve düzenlenen operasyonla zehir tacirlerine göz açtırılmadı, operasyonda 1 kişi gözaltına alındı. Adreste yapılan aramalar kameralara saniye saniye yansırken evden buzdolabı, yatak ve portmanto içerisine gizlenmiş 770 gram Kokain, 2 kilo 386 gram 'Maruk', 8 kilo 230 gram 'Skank', 42 bin tane sentetik uyarıcı pap, 1 tabanca, 2 tartı ile çok sayıda uyuşturucu presleme ve paketleme malzemesi ele geçirildi.

 1 KİŞİ TUTUKLANDI

Güvenlik güçleri, uyuşturucu maddelerin piyasa değerinin yaklaşık olarak 2 milyon 277 bin lira olduğu tespit etti.  Gözaltına alınan şüpheli 'Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti' suçundan işlem başlatılarak sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2016, 17:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153