banner171

İETT otobüsünde silahlı saldırı

Atatürk Havalimanı Kavşağı yakınlarında İETT otobüsünde gerçekleşen silahlı saldırıda 2 kişi yaralandı.

İETT otobüsünde silahlı saldırı

Atatürk Havalimanı kavşağında belediye otobüsü içerisinde çıkan tartışmada silahla vurulan Vedat ve Yılmaz Akbaba kardeşler ağır şekilde yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, zanlı ve eşi olay yerinden kaçtı. 


Olay, Havalimanı kavşağı E-5 bağlantı noktasında 34 TN 0318 plakalı bir belediye otobüsü içerisinde meydana geldi. İddiaya göre, Vedat ve Yılmaz Akbaba isimli iki kardeş, arka koltukta eşiyle yolculuk eden bir kişiyle bilinmeyen bir sebeple tartıştı.

Tartışmanın büyümesi üzerine kimliği belirlenemeyen şahıs, silahını çıkararak Akbaba kardeşlere ateş etti. Kardeşlerden biri göğüs kafesinden diğeri ise göğsünün altından yaralandı. İki kardeş kanlar içerisinde yere yığılırken, kurşunlardan biri de otobüsün yan camına isabet etti. Otobüsün kapısını açan şoför, yolcuları indirdi. Zanlı ve eşi Sefaköy istikametine kaçtı. Yaralılar Bakırköy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, kardeşlerden ikisinin de durumunun ağır olduğu belirtildi. 


Büyük panik yaşayan yolcular, ne olduğunu anlayamadıklarını belirterek, kurşun sesleri geldiğini ve 2 kişinin yaralandığını söyledi. Otobüs şoförü ise, “Şans eseri otobüs kalabalık değildi, koltuk sayısınca yolcu vardı. Olay otobüsün ortasında oldu, 2 kişi kaçtı.” dedi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153