banner171

İslambey Mahallesi Açıkhava İftarında Buluştu

Eyüp Sultan’da bu yıl Onbir Ayın Sultanı Ramazan binlerce kişinin buluştuğu iftar programlarıyla devam ediyor.

İslambey Mahallesi Açıkhava İftarında Buluştu

Eyüp Belediyesi dün, Eyüp Sultan Camii Cülus Yolu’nda ve İslambey Mahallesi Kapalı Pazar yerinde iki ayrı iftar yemeği verdi. Eyüp Merkez ve İslambey Mahallesi sakinlerinin katıldığı iftar yemeğinin iki siyasi konuğu da vardı. TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı, Ak Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu ve Ak Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu…

Eyüplülerin Ramazan ayını kutlayan Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, “Eyüp’teki iftar yemeklerimizde eski Ramazan eğlencelerine özlem gideriyor, orucumuzu birlikte açıyor, sevgiyle, muhabbetle sohbetler ediyoruz… Her zaman söylediğim gibi, Eyüp Sultan, birlik, beraberlik ve dayanışmanın değişmez adresidir” dedi.

Eyüp belediyesi’nin Açıkhava İftarında çocuklara yönelik animasyonlar, ortaoyunu, fasıl grubundan Türk Sanat Müziği’nin seçkin eserleri, tasavvuf müziği eşliğinde ilahiler Eyüplülerle buluşuyor… Eyüp Belediyesi her gece Cülus Yolu’nda ve mahallelerdeki iftar programlarının yanısıra Cuma ve cumartesi günleri sahur programları da düzenliyor.

Eyüplüler, Ramazan ayı süresince Eyüp Belediyesi’nin önünde kurulan tarihi Osmanlı evlerinde kurulan stantlardan alışveriş yaparak, buradaki restoranlarda oruçlarını açıp çocuklarıyla birlikte Feshane’deki eğlencelere katılabiliyor.

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2013, 10:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153