banner171

Kadir Topbaş'tan 3 yeni metro müjdesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş Sultanbeyli'ye 3 yeni metro müjdesi olduğunu açıkladı.

Kadir Topbaş'tan 3 yeni metro müjdesi
 İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce Sultanbeyli'de toplu açılış ve temel atma töreninde konuşan Topbaş, "Sultanbeyli'ye yapılacak 3 ayrı metro hattıyla buradan Üsküdar'a, Kartal'a, Kadıköy'e ve Avrupa yakasında istediğiniz yere metroyla hızlı ve konforlu bir şekilde gidebileceksiniz" dedi. 
İstanbul'a gelen devlet adamlarının, şehrin gelişmesini hayranlıkla takip ettiğini ifade eden Topbaş, "Geçmişte sıkıntılarla büyüyen Sultanbeyli'yi düzenli hale getirmek için çalışıyoruz. Biz hep zoru başardık. Başkalarının bozduklarını yapmak, hamdolsun bize düştü. İnsana ve İstanbul'a hizmet etmenin ne demek olduğunu ve karşılığının ne olacağını bilerek, gece gündüz hizmet etmeye devam ediyoruz. Bir farklı Sultanbeyli ortaya çıkıyor. Şu meydan trafikten geçilmezdi. Trafiği yeraltına alarak bu güzel meydanı inşa ettik. Sultanbeyli'nin yapısını değiştiren bir gölet projesini gerçekleştirdik" diye konuştu. 

3 YENİ METRO MÜJDESİ

Sultanbeyli'ye 3 metro hattı geleceğini bildiren Topbaş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Buraya yerleşirken metro geleceğini hayal edebilir miydiniz? Sultanbeyli'ye yapılacak 3 ayrı metro hattıyla buradan Üsküdar'a, Kartal'a, Kadıköy'e ve Avrupa yakasında istediğiniz yere metroyla hızlı ve konforlu bir şekilde gidebileceksiniz. Rabbimiz bu hizmetleri bize bahşetti. İnşallah 2 metro hattımızı 2019'da tamamlayacağız. Bu, çektiğiniz sıkıntıların size bir rahmet olarak dönmesidir." 

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2015, 23:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153