banner171

İzmirlilerden Aziz Kocaoğlu'na Erdoğan tepkisi

Erdoğan'ın geçen haftaki İzmir mitinginde ziyaret ettiği Başkan Aziz Kocaoğlu'na tepki üzerine tepki yapıyor.

İzmirlilerden Aziz Kocaoğlu'na Erdoğan tepkisi
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçen hafta sonu gittiği İzmir’deki temaslarında bir ilke imza atmış, CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde Başkan Aziz Kocaoğlu’nu makamında ziyaret etmişti.
İZMİRLİLERDEN KOCAOĞLU'NA TEPKİ

Erdoğan, yaklaşık 20 dakika süren ziyaret sonunda Kocaoğlu’na plaket sunmuştu ve Kocaoğlu da kendisine Saat Kulesi’nin gümüş bir biblosunu armağan etmişti. Stattaki sunum, makamdaki buluşma ve beraber çektirdiği fotoğraf nedeniyle CHP’liler, Başkan Kocaoğlu’na, sosyal medyada tepki gösterdi.

CHP'LİLER KENDİLERİ ADINA TEŞEKKÜR EDİLMESİNİ İSTEMEDİ

Kocaoğlu’nun, Atatürk Stadı’ndaki, “Sayın Cumhurbaşkanım hoş geldiniz, şeref verdiniz. Kentimize yaptığınız bu ilk ziyarette şahsım ve dört milyon İzmirli adına, onur verdiniz diyorum. Şahsınızı ve Hanımefendi'yi saygıyla selamlıyor, teşekkür ediyorum” ifadelerine tepki gösteren CHP’liler, sosyal medyadan kendileri adına teşekkür edilmemesi gerektiğini vurguladı.



CHP İZMİR İL BAŞKAN YARDIMCISI '4 MİLYONUN İÇİNDE BEN YOKUM' DEDİ

CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir Facebook sayfasında, “Kendisine 4 milyon İzmirli adına hoş geldiniz denmiş olabilir bürokratik nezaketten... O dört milyonun içinde ben yokum” diye yazdı. Özdemir’in yazısını CHP eski PM üyesi Levent Eyipişiren ve İl Yöneticisi Kemal Kaygül gibi isimler de beğendi.

YOKUZ DEDİLER

Seferihisar Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Mehmet Şenel sosyal medyadan, “Kocaoğlu RTE’ye 4 milyon İzmirli adına hoş geldiniz demiş, o 4 milyonun arasında Şenel Ailesi yok bilin istedim...” yazdı. Şenel’in Facebook hesabından kullandığı ifadelerin altına Konak Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Zeynep Cücen Tulgar da “Ben ve ailem de yok” yorumunda bulundu.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2015, 11:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153