banner171

Sanayi Sitesinde Korkutan Yangın

İkitelli Organize Sanayi Sitesi'nde döşemelik kumaş üreten bir fabrikada saat 23. 30 sıraları yangın çıktı.

Sanayi Sitesinde Korkutan Yangın
Küçükçekmece'deki İkitelli Organize Sanayi Sitesi'nde döşemelik kumaş üreten bir fabrikada saat 23. 30 sıraları yangın çıktı. Kumaş deposunda başlayan yangın imalathaneye sıçradı. Dumandan etkilenen 3 fabrika işçisi Başakşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. 6 ilçeden itfaye ekibinin müdahale ettiği yangın sonunda fabrikada büyük hasar meydana geldi.

Turgut Özal Bulvarı İkitelli Organize Sanayi Sitesi'nde bulunan Kadife Teks fabrikasında saat 23. 30 sıralarında yangın çıktı. Fabrikanın depo bölümünde çıkan yangın kısa sürede fabrikayı sardı. Güvenliklerin ihbarı üzerine olay yerine Başakşehir, Küçükçekmece, Bahçelievler, Bağcılar, Bakırköy ve Gaziosmanpaşa ilçelerinden çok sayıda itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi. Mobilya için döşeme kumaş imal eden fabrikada çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Fabrikanın 3 işçisi dumandan etkilenerek Başakşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. 6 ilçeden itfaye ekibinin müdahale ettiği yangın sonunda fabrikada büyük hasar meydana geldi.

Yangın haberini alan fabrikanın sahibi Mehmet Albayrak da kısa süre sonra olay yerine geldi. İtfaiyenin yangına müdahale ettiği anlatan Albayrak "Şuan için hasarın ne kadar olduğunu bilmiyoruz. Arkadaşlar kontrol ediyor. İçerde çalışan yok çalışanların hepsi tahliye oldu. herhangi bir sıkıntımız yok. " dedi. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153