banner171

CHP GOP seçim startını verdi.

CHP Gaziosmanpaşa İlçe Örgütü ilçe meydanında bulunan Yücel Simit’te düzenlediği kahvaltı ile seçim startı verdi. Kahvaltı programına Milletvekili adayları Bahri Sipahi ve Aydın Ayaydın’ın yanı sıra bazı milletvekili aday adayları, partililer ve medya mensupları katıldılar

CHP GOP seçim startını verdi.

CHP Gaziosmanpaşa İlçe Örgütü ilçe meydanında bulunan Yücel Simit’te düzenlediği kahvaltı ile seçim startı verdi. Kahvaltı programına Milletvekili adayları Bahri Sipahi ve Aydın Ayaydın’ın yanı sıra bazı milletvekili aday adayları, partililer ve medya mensupları katıldılar.

 

Programda ilçe başkanı Yılmaz Yıldırım bir hoş geldiniz konuşması yaparak sözü milletvekili adaylarına bıraktı.

 

CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayları Bahri Sipahi ve Aydın Ayaydın yaptıkları konuşmada Ak Parti hükümetine yönelik eleştirilerde bulundular. Her iki ayda 12 Haziran’da CHP’nin iktidar olacağını söylediler.

 

Aydın Ayaydın “9 yıldır AKP hükümeti ülkenin sorunlarına çözüm bulamadı. Yandaş oluşturmaktan öteye gitmedi. 1 kilo ekmek 1.03 liradan, 2.11 liraya çıktı. İşsizlik % 8’den % 12’ye çıktı. Devletin borcu AKP döneminde 135 Milyar Dolar’dan 421 Milyar Dolara çıktı. Bunları söylemiyorlar. AKP 2023’ten bahsedip, vaat etmeye devam ediyor. Bu insanlara bugün ne veriyorsunuz? 12 Haziran’dan sonra yoksunuz ki vaat ediyorsunuz. Yerel medya da AKP ve belediyelerden yana yayınlarda bulunuyorlar. Biz iktidara geldiğimizde yerel medyaya kanunla kaynak sağlayacağız. Asla yandaş olmayacaklar.” Dedi.

 

Bahri Sipahi ise “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun söylediği gibi ‘CHP varsa herkes için var.’  Biz halkın iktidarı için varız. CHP’nin programlarının ayakları yere basıyor. Milletvekilliğimiz döneminde bölge için önergeler verdi, çalışmalar yaptık. Fakat AKP iktidarı ve yerel yönetimleri bölge esnafını bitirdi. İkea ve Forum gibi yerler açıldı, mobilyacı esnafı ya garson oldu, ya da şoför… Bazıları ise hala işsiz...” dedi.

GOPHABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153